Juuste väljalangemise põhjuseid on mitmeid. Seda on seostatud nii halveneva looduskeskkonna, temperatuurimuutuste, aastaaegade vaheldumise kui ka valesti valitud juuksehooldusvahenditega.

Trihholoogia – teadus, mis uurib peanahka ja juukseid, ei tegele mitte ainult juuste väljalangemise, vaid ka habraste juuste, juuste liigse kuivuse ning muude peanaha probleemidega, nagu peanaha ärritus, sügelus, ekseem ja dermatiit. Peale selle ka juuste probleemidega pärast sünnitust ja palju muuga.

Peanaha probleemide ja juuste väljalangemisega puutuvad ühtviisi kokku nii mehed kui ka naised. Ebameeldiv sügelus või juustevabad laigud peas on väga delikaatne probleem ja võib põhjustada enesekindluse langust.

Paljud häbenevad oma murele abi otsida trihholoogiaspetsialistide käest ja selle asemel püüavad end ravida koduste vahenditega. Seejärel proovitakse juuksesalongides pakutavaid protseduure, lisaks ostetakse tuttavate soovituse järgi apteekidest erinevaid ravimeid. Tavaliselt pole sellest kõigest ikkagi abi.

Siin tulebki appi Trihholoogia Kliinik.

Trihholoogia Kliinik on esimene meditsiiniasutus Eestis, mis tegeleb juuste ja peanaha probleemide raviga detailselt ning süsteemselt.

Mikrovideodiagnostika on peanaha ja juuste kompuuterdiagnostika
See on meetod, millele pole peanaha seisundi kõrvalekallete tuvastamisel võrdset. Selline juuste analüüs on palju tõhusam kui lihtne visuaalne uuring, kuna võimaldab arstil näha kahjustatud piirkonda 150-kordse suurendusega. Sellisel juhul pole kõõma, alopeetsia ja muude levinud trikoloogiliste probleemide põhjustes mingit kahtlust. Trihholoog kontrollib tühjade folliikulite arvu – nendest võivad nõuetekohase ravi korral ikkagi uued juuksed välja kasvada. Arvutiga ühendatud mikroskoobi ja videokaamera abil näeb arst haiguse sümptomeid ja saab kohe välja pakkuda tõhusa ravi.

Pärast diagnostikat soovitab meie spetsialist raviprotseduure, mida teha kliinikus, samuti ka kodus tehtavaid juuksehooldusi, nagu vitamiinisüstid, füsioteraapia, plasmateraapia ja muud. Peab mõistma, et juuste ravi on aeganõudev protsess. Reeglina on selles lisaks polikliinikus tehtavaile protseduuridele tähtis koht ka kodus tehtaval hooldusel.

Spetsialisti abiga tehtud hooldustoodete valik – šampoonid, kosmeetika ja ampullid – on väga tähtis. Vale kodune juuksehooldus võib juukseid kahjustada ja olukorda veelgi hullemaks teha.

Diagnostikal on peanaha probleemide lahendamisel võtmeroll. Täpne diagnoos on eduka ravi alus!

Esmasel uuringul analüüsib meie kliiniku trihholoog juuste väljalangemise sümptomeid ja küsitleb patsienti tema haiguse kohta. Seejärel tuleb läbida kompuuterdiagnostika, mis teeb kindlaks peanaha ja juuksejuurte olukorra, juuste seisukorra ja nende kasvamise kiiruse.

Juuste diagnostika on valutu ja põnev protseduur. Te saate ise oma peanaha ja juuste seisukorda visuaalselt hinnata. Diagnostika tulemuste põhjal oskab meie spetsialist soovitada teile raviskeemi, samuti vajaminevaid juuste ja peanaha hooldusprotseduure.

Te väärite terveid juukseid ja seeläbi ka suuremat enesekindlust!

Esimesele sajale tellijale on teenus tasuta!
Promokood kehtib kuni 05.06.2021.

Täpsemate küsimuste korral võtke ühendust:

Trihholoogia Kliinik
Linnamäe tee, 3, Tallinn, (+372) 679 7797
Jõe 2b, Tallinn, (+372) 677 6771
Sipelga 2, Tallinn, (+372) 670 0888
trihholoogiakliinik.ee

Jaga
Kommentaarid