1. Tunneta kangast

“Kui kahtled, kas mõni paar näeb välja ja tundub, et seda on liiga palju kantud, on sul ilmselt õigus,” nendib Griffiths. Näiteks, kui su pesusahtlis on püksikud, mis on välja veninud, neis on augud, plekid, mis ei lähe välja, või neist ripuvad välja niidid, on aeg neist loobuda.

Griffithsi sõnul on ühtede püksikute eluiga ca 12-24 kuud. “Kangas hakkab venima ja kuju jaotama ning värvitoonid kuluma,” loetleb ta veel märke, mida jälgida.

2. Vali brände teadlikult

Enamik kangaid, millest valmistatakse aluspesu, sisaldavad nailonit, elastaani, polüester puuvilla või modaali. “Loeb see, millised kangad on ühendatud, kvaliteet ja see, kus ja kuidas kangas valmis,” selgitab Vosper. Teiste sõnadega: vali brände, kelle jaoks on disain, tootmiskvaliteet ja valmistamise viis olulised.

3. Pese peale igat kasutuskorda

Lihtsamalt öeldes: mida paremini oma pesu eest hoolitsed, seda kauem see kestab. Kõik eksperdid rõhutavad, et püksikuid tuleks kanda vaid korra ja siis koheselt pesta. Eriti hea oleks, kui peseksid aluspesu käsitsi ja riputaksid need seejärel õhu kätte kuivama.

4. Kasuta regulaarselt mitut paari

Selle asemel, et kanda viit paari aluspesu, mida regulaarselt pesed, võiks sul olla pesu, mis langeksid järgnevatesse kategooriatesse: õmblusteta ja nahatooni püksikud, mida kanda lendlevate kleitide ja pükstega, kõrge värvliga püksikud, et figuur voolujoonelisem hoida, mugavad ja hingavad püksikud öösel kandmiseks ning muidugi sellised püksikud, mis süstivad sind enesekindlusega ja mida kanda erilistel sündmustel/kohtingutel. Enamike ekspertide sõnul oleks hea, kui sul oleks ca 30 paari aluspesu ehk umbes kahe nädala jagu.

Allikas: Popsugar

Jaga
Kommentaarid