Jeffree Star on vast igale naisele teada-tuntud YouTube’i iluguru, kelle tooted saavad tihtipeale viie minutiga müüdud, kui need müüki saabuvad. Ta on tõestanud ennast nii meikarina kui ka ausate review’dega ja on selles osas enda brändi ning toodetega tõeline perfektsionist! Jeffree puhul on highlighter alati üheks põhiliseks komponendiks. Ta lubab naisele sära ja seda sa tema toodetega päris kindlasti ka saad. Valisin tooniks Neffree ja see on imeliselt heleroosalillaka helgiga highlighter,mida saab suurepäraselt ka lauvärvina kasutada. Pakend on imeline ja toote kogus nii suur, et sellest jätkub mulle mitmeks aastaks või lausa terveks eluks!


Tolmpuuder, mis on kindla peale minek
Anastasia Beverly Hills tolmpuuder

See on suurim puudripakend, mida elus näinud olen ja see sobib mulle imeliselt, sest tihtipeale saab loose powder mul liiga kiiresti otsa! Tolmpuuder on küll asi, mida alati lavale minnes kasutan, et kinnitada meik ja matistada kõik läikivad kohad. Toon on imeline, hajub nahka veatult ja Anastasia kvaliteet on väga tugev. Tema toodetega ei saagi mööda panna.

Parim ei ole alati kõige kallim
E.L.F. Cosmetics 16hr Camo peitepulk

TikTok on ammu E.L.F.-i tooteid täis ja jumal tänatud, et neid lõpuks Douglasest osta saab! Üks parimaid dupe’e Tarte peitepulgale, superhea katvusega, hajub imeliselt nahka ja hinnavahe on märgatav! Head tooted ei pea alati ülikallid olema, väga häid leide on ka odavamate brändide seas. Seda soovitan VÄGA!

Olen alati perfektse nude-toonis huulepulga otsingul. Minu totaalne lemmik on muidugi Anastasia Pure Hollywood, aga oleme ausad, olen vägagi rahul E.L.F.-i omaga. Väga suur üllataja! Aplikaator on imeliselt hea ja toon on väga lähedal minu nahatooniga perfektsele nude’ile. Veidi pruunikama alatooniga, ei kuivata liigselt huuli ja soovitan soojalt!

Ideaalne päikesepuuder leitud
Bobbi Brown päikesepuuder

Olen pikemat aega otsinud endale seda õige pruuni tooniga kontuurivat puudrit ja see on lausa perfektne! Hind on veidi krõbedam, aga see on päriselt seda väärt! Perfektne pruun toon (miks ma toonitan pruun, sest tihtipeale on kontuurijad liiga oranžika või roosaka alatooniga) ja ka selle hajutus on üks parimaid, mida olen näinud. Arvatavasti on tegu nii peenekoelise teraga, mis jätab hajutuse kergeks ja õhuliseks. Nüüd mõistan, miks Bobbi Browni tooteid kiidetakse ja miks nende hind on kõrgem. Kinnitan, et see konkreetne toode on küll seda väärt!

Superilusa pigmendiga ja mitmetooniline põseruužide komplekt. Mulle alati meeldib, kui on mitu ruuži tooni korraga, et saaksin vastavalt tujule ja ka ülejäänud meigile vaadata, mis värvide kombo just tolle päeva look’iga sobib. Hajub väga hästi ja selle hinna eest on palju toodet – soovitan!

See on totaalne üllatustoode! Esimest korda puudrit kasutades ehmusin, sest pintsel oli märg. Võtsin uue pintsli ja kõik kordus. Mõtlesin endamisi, kuidas see võimalik on, et kaks pintslit märjad on, kui ma pole neid pesnud. Võtsin kolmanda, kontrollisin, et pintsel ei oleks märg. Katsin pintsli tootega, tõmbasin üle näo ja pintsel oli uuesti märg! Hakkasin pakendilt infot lugema ja sain teada, et tegu ongi jahutava ning niisutava puudriga, milles on 55% vett ja vitamiin PP-d. Nüüd juba teades, et puuder peabki selline olema, naudin seda jahutust enda nahal ja tulemust, mis on tõesti nagu Instagrami filter.

Need ja paljud teised populaarsed brändid leiad Douglase e-poest ning T1 ja Kvartali kaubanduskeskuste esinduspoodidest.

Jaga
Kommentaarid