Kuigi koroonapandeemia ajal on ka Keilil reisimisi vähem olnud, siis ei ole viirus seiklusi täielikult pausile pannud. „Mul oli Balile minek juba ammu planeeritud ja teadsin, et jään pikemaks hooajaks. Eks aeg näitab, kuidas me koroona tingimustes nüüd suvel reisima hakkame, aga üks mis kindel, tuleb kaitsta ennast ja teisi. Olla isolatsioonis nii minnes kui ka tulles, kanda maski, pesta käsi ning vältida suuri rahvakogunemisi,“ kirjeldas Sükijainen. Ta lisas, et tal on tõsiselt hea meel, et on viimaks ka koroona vastu vaktsineeritud, sest sel moel muutub elu uuenenud maailmas palju lihtsamaks.

Saatejuht lisas, et pigem planeerib ta reise ette, mitte ei jää lootma viimase hetke pakkumistele.

Milliseid reisinippe Keili Sükijainen soovitab?

1. Pane ise reis kokku. Osta ise oma piletid, broneeri hotell ja mõtle tegevused. Nii hoiad palju raha kokku.

2. Kasuta piletite ostmisel private browser'it, et küpsised maha ei jääks. Väidetavalt salvestub lennufirmade lehtedele info sellest, kui sa pidevalt pileteid otsid ja seeläbi tõuseb ka hind. Salaaknas seda ei juhtu.

3. Vaata Youtube keskkonnast videosid paikade kohta, mida tahad külastada. Nii on sul juba enne reisi ülevaade, mida üks või teine koht endast päriselt kujutab ja ei teki kohapeal üllatusi. Ilusate piltide pealt ei pruugi kunagi täit ülevaadet saada.

4. Arvesta sellega, et siselendudel on ühe otsa piletid odavamad, aga rahvusvaheliselt lennates on edasi-tagasi piletitel paremad soodustused. Seega pigem osta alati edasi-tagasi pilet, mitte ühekaupa.

5. Keera kohvris asjad rulli. Oma kohvrit pakkides soovitan alati asjad rulli keerata, nii mahub tunduvad rohkem kui neid lihtsalt kokku voltida. Uskuge mind, see stjuardesside nipp töötab!

6. Tasu reisil krediitkaardiga. Reisimisel kasutan alati Inpay maksekaarti, kuna krediitkaarti kasutamine on reisil turvalisem. Krediitkaardil on seatud pigem väiksem limiit ning pettuste puhul on lihtsam raha tagasi saada. Samuti teenin ka reisil kaarti kasutades cashbacki.

Jaga
Kommentaarid