Olgu kohe öeldud, et iga nahk reageerib nendele toodetele erinevalt ja nii ei saa oodata kõikide kasutajate puhul ühesugust tulemust. Selleks, et sinu võltspäevitus oleks võimalikult täiuslik, loe enne kasutamist kindlasti kasutusjuhendit ja valmista oma nahk ette, koorides seda kas õlivaba või õli sisaldava koorijaga. Viimast kasutades oota ööpäev, enne pruunistaja pealekandmist.

FAKE BAKE Flawless pruunistav vedelik


Fake Bake on üks esimesi pruunistustoodetele spetsialiseerunud ettevõtteid, olles loonud enimmüüdud isepäevitustooteid juba alates 1990-ndate keskpaigast. Tänapäeval leidub nende armastatud pruunistustooteid nii kodudes, ilusalongides kui ka maailma juhtivate moeajakirjade kaanefotodel. Valikusse kuuluvad esmaklassilised vahendid naha ettevalmistamiseks ja toodete pealekandmiseks ning muidugi ka isepäevitustooted, mis tagavad kauni ja eheda päevitunud jume.

Fake Bake pakub parimaid lahendusi veatu ja loomutruu päevituse saavutamiseks ilma päikese käes viibimata.

Elise (24): lõhnab nagu päike ja puhkus

Proovisin Fake Bake’i pruunistavat vedelikku, mis on parabeenivaba ja veganisõbralik. Sprei kandsin peale õhtul enne magama minemist ja hommikul pesin veega maha. Algul ehmusin, et kohe jäi nahk tumedam, ja muretsesin, kas jääb ikka ühtlane. Pärast ühe jala sissemäärimist oli vahe teisega märgatav ja tulemus jäi ühtlane – olen rahul. Nahk on pruunika tooniga, mis sarnaneb pigem loomuliku päevitusega. Asi, mida kindlasti peab kiitma, on lõhn, mis meenutas päikest ja puhkust. Lisaks meeldis mulle see, et sprei kuivas pea kohe. Sain riided selga panna ja teleka ette pikali visata, ei pidanud 15 minutit ootama, kuni pruunistaja kuivab, nagu olin siiani teiste toodete puhul märganud.

VITA LIBERATA Heavenly Elixir pruunistav eliksiir


Vita Liberata kaubamärgi tooted on müügil suuremates ja hästi varustatud ilukaubamajades üle Eesti.

Vita Liberata pruunistustooted on parim ja turvalisim alternatiiv päikesele ja solaariumile just nende nahasõbralikkuse ja ökoloogilisuse poolest. Nende sortimendis on lai valik nii kodus kasutatavaid kui ka professionaalseid pruunistustooteid, mis sobivad iga nahatüübi ja -tooniga, pakkudes parima pruunistuskogemuse igal kasutuskorral, mis lisaks kulub nahalt laitmatult, ilma et seda märkakski.

Enamik Vita Liberata tooteid on tunnustatud rohkete iluauhindadega nii rahvusvaheliselt kui ka meil Eestis. Toodetes kasutatakse sertifitseeritud ökoloogilisi koostisosi, mis on oma kategooria puhtaimad ja sellest tulenevalt sobivad tooted kasutamiseks ka lapseootel naistele.

Vita Liberata pakub sulle niisutavat nahahooldust, mis samal ajal nahka pruunistab, kinkides veatu ja just sinu nahatooniga harmoneeruva loomuliku päevituse ning sametpehme naha.

Uuri rohkem Instagramist ja Facebookist.

Erli (22): isuäratav nagu kakaokreem

Kasutasin pruunistavat eliksiiri, mis pruunistas nahka järk-järgult 72 tunni jooksul. Toote pakend oli valmistatud Ocean Bound Plasticu jäätmetest.

Kuna toodet soovitati hoida peal kas 8 tundi või kauem (tumedama tulemuse jaoks), kandsin selle nahale enne magamaminekut ja pesin maha 9 tunni pärast hommikul.

Vaieldamatuks lemmikuks oli toote juures aroom, mis meenutas lapsepõlves söödud kakaokreemi. Seetõttu oli üsna raske ennast vaos hoida ja seda maitsmise asemel nahale kanda. Samuti oli tunda, kui hästi toode mu nahka niisutas, ja väga mugav oli seetõttu ka toodet peale kanda ning n-ö naha sisse määrida. Pärast kasutamist oli nahk siidpehme ja tuba magusat lõhna täis.

Soovitaksin seda eriti just kuiva nahatüübiga inimestele.

NAKED TAN Dark pruunistav vaht


Naked Tani pruunistavat vahtu eristab teiste seast see, et sellel pole tugevat ja spetsiifilist pruunistustoote lõhna. Lisaks on toode täiesti orgaaniline, veganlik ega ole loomade peal testitud. Vaht on rohelisel baasil, mis on meie keha vastandtoon, mis tähendab, et päevitus ei jää kunagi kollane, nagu võib juhtuda siis, kui kasutada vahtu, mis on punasel baasil.

Lisaks on vaht rikastatud aaloe, kookosõli ja e-vitamiiniga, mis niisutavad nahka ning annavad vahule õrna kookoselõhna.

Vahtu on lihtne peale kanda aplikaatorkindaga ja maha saab selle pesta juba 2 tunni pärast. Õiget tulemust näed 24 tunni pärast.

Naked Tani tootevalikus on olemas ka Medium ja Ultra Dark toon, mis sobivad neile, kes soovivad vastavalt kas heledamat või hoopis ülitumedat tulemust.

Uuri rohkem Instagramist ja Facebookist.

Hanna (24): loomulik jume ilma kollaste toonideta

Kasutasin Naked Tani pruunistavat vahtu, mida pidi peal hoidma vaid 2 tundi ja lõpptulemus pidi saabuma 24 tunniga, kuid juba pärast toote maha pesemist oli nahk märgatavalt jumekam. Pealekandmine oli lihtne ja toode imendus kenasti naha sisse. Lõhn oli värske, kergelt oli tunda aaloeekstrakti ja kookost. Kindlasti sobib inimestele, kes ei talu väga intensiivseid lõhnu, aga samas naudivad kergeid ja puhtaid aroome. 24 tunni möödudes oli nahk pisut veelgi jumekamaks muutunud. Päevitus oli loomulik, ilma kollaste toonideta ja hajus väga hästi üle terve keha. See pruunistav vaht on kindlasti väga hea neile, kes kiire elutempo juures ei jõua rannas päikese käes lebada või ei saa mõnel muul põhjusel üldse päikest võtta.

Jaga
Kommentaarid