Parimad valikud randa
Rannatemaatika, päevitunud nahk ja rannakarbi stiilis ehted sobivad üksteist täiendama kui yin ja jang. Üks täiendab teist! Võta rannavaibist maksimum ning kombineeri oma rannariideid isikupäraste Expressionsi ehetega.

Suured ehted

Üks olulisemaid märksõnu selle suvises ehtetrendis on kindlati suured ehted. Need ei jää kellelegi märkamatuks. Sel aastal ei pea nendega kokku hoidma, vaid võib üht suurt ehet vabalt kombineerida teiste suurte ehetega.

Maksimaalselt minimalism

Aga ka minimalism pole kuhugi kadunud. Sellel suvel oled tõeliselt trendikas, kui paned kokku rohkelt minimalistlike ehteid, olgu selleks käeehted või kaelakeed või lausa mõlemad. Katseta näiteks Expressionsi 18K kullaga kaetud ehtega.

Alati moes!

Valged pärlid on moes igal ajahetkel ja olukorras. See reegel kehtib kindlasti ka sellel suvel. Eriti moodne on just praegu kombineerida omavahel erineva suurusega pärleid. Näiteks riputa kaela suured pärlid ning pane kõrva väiksed või kasuta suurtest pärlitest käevõru, kuid riputa kaela väiksed.

Must on must
Must on rõivaste puhul alati moodne värv olnud, nüüd on see vallutamas ka ehtemaailma. Expressionsist leiad musta värvi ehtekollektsiooni. Julge look’i saavutamiseks kasuta neid kõiki koos või liida detaile traditsiooniliste ehetega.


Kõige kuumem sõna kombineerimine
Selle suve suurim hitt on aga kombineerimine. Mida julgem, seda parem! Pane kokku kristallid ja pärlid või kombineeri omavahel hoopis minimalistlikku ja maksimalistlikku stiili või katseta erinevat värvi ehetega.

Kogu inspiratsiooni Expressionsi kevadsuvise kollektsiooni fotosessioonist, mis on pildistatud troopilisel Tenerife saarel.

Jaga
Kommentaarid