Esimesel näitusel on eksponeeritud teosed EKA kaasaegse kunsti, tekstiilidisaini ja graafika erialade tudengitelt: Helena Lepik, Brit Kikas, Jose Aldemar Muñoz Ñustes, Irmeli Terras, Annika Hint, Olesja Semenkova, Anni Kivisto ja Katrin Enni. Lisaks on võimalik nautida EKA tudengite fotonäituseid ka Rotermanni 14 vaateakendel. Näitused ja pood on avatud kuni 26. septembrini. Näituseprogrammi on koostanud ning kureerinud ERKI Moeshow 2021 peakorraldaja Cristopher Siniväli.

ERKI Moeshow 2021. avasündmus näituse ja EKA pop-up POE avamisega Ajamajas

Avamisel allkirjastasid EKA haldus- ja finantsdirektor Andres Tammsaar ning US Real Estate´i juhatuse esimees Aavo Kokk ERKI Moeshow 2021 kuldsponsorluse lepingu, millega pandi algus sisutihedale moesuvele nii Rotermannis kui Merekindluses. Esimeseks suuremaks sündmuseks on 3. juulil Rotermannis toimuv ERKI Moeshow modelliotsing, kus valitakse modellid 28. augustil Patarei Merekindluses toimuvale ERKI finaalshowle.

„Meil on väga hea meel olla sel hooajal ERKI Moeshow partneriks pakkudes noortele võimalust oma loomingut esitleda laiemale publikule meie eriilmelistes arendustes. Moe olulisus Rotermannis ja Merekindluse uus tulemine saavad koostöös ERKI Moeshow noorusliku energiaga hulgaliselt lisaväärtust,“ sõnas US Real Estate´i juhatuse esimees Aavo Kokk. Lisaks noortele moeloojatele avatakse Rotermanni Ajamaja fuajees sel suvel ka Eesti Rahva Muuseumi Tallinna galerii.