Lumene tegevdirektor Johan Berg sõnas eilsel sündmusel: „Oleme väga põnevil uue Lumene iluala avamise üle Stockmanni kaubamajas. Lumene on 30 aasta jooksul võitnud Eesti ilunautlejate südamed ning meil on hea meel näha brändi kasvu ja arengut. Stockmann on alati olnud üks peamisi ilusihtkohti ning Lumene on väärtustanud Stockmanni kui pikaaegset ja lojaalset partnerit. Uus Lumene brändiala näeb suurepärane välja ja kutsun teid kõiki tutvuma meie põhjamaiste ilusaladustega!“

Lumene Stockmannis

„Meil on väga hea meel, et kaks pika ja väärika ajalooga Skandinaavia brändi — Stockmann ja Lumene –, on loonud koostööna meie kosmeetikaosakonda unikaalse ja valgusküllase Lumene iluala. Stockmanni klient väärtustab kvaliteeti, puhtaid tooteid ja asjatundlikku klienditeenindust — seda kõike uuel ja modernsel Lumene alal rõõmu ja uhkusega pakumegi. Tänan südamest Lumenet pikaajalise koostöö ja usalduse eest ning ootame kõiki kliente tutvuma Stockmanni uuenenud kosmeetikaosakonnaga!“ kommenteeris Stockmann Eesti müügidirektor Mairika Juhandi.

Lumene uus shop-in-shop paikneb Stockmanni kosmeetikaosakonnas 15 ruutmeetri suurusel alal ning on suurima Lumene tootevalikuga brändiala Eestis.