Alati elegantne triiksärk-kleit sobib kandmiseks nii kontorisse kui ka vabal ajal ning jahedamal ajal saad kleiti kombineeri pintsaku või pükstega. Madalad mokassiin-kingad on ideaalsed kaaslased pükstele ja teksadele.

Stockmanni kaubamajast ja e-poest leiad hea valiku toodetest, mis on aktuaalsed täna, homme ning ka aastate möödudes ja mis võiksid leiduda iga naise garderoobis.

Ka kooliks on just nüüd õige aeg valmistuda. Uued lasterõivaste kollektsioonid on saabunud Stockmanni lasteosakonda ja e-poodi ning valik täieneb iga päevaga. Koolivormi juurde sobivad klassikalise moega, pidulikud valged pluusid, mis muudavad iga lapse šikiks. Tüdrukute lemmikud on trikotaažist kleidid ja lendlevad seelikud, mille juurde sobivad kenad pehmed baleriinad.

Mugavad jalanõud on kooli minnes eriti olulised – moekad tossud sobivad nii poistele kui tüdrukutele. Igapäevaseks kandmiseks vali lastele vabama joonega püksid, teksad või chinod, mis sobivad ideaalselt meie trendikate dressipluusidega, olgu need siis kapuutsiga või ilma. Koduosakonnast leiad tervisliku lõunasnäki kaasa panemiseks vahvaid toidukarpe ning joogi- ja termospudeleid.

Stockmann ootab avastama kohapeale ja e-poodi. Naiste-, meeste- ja lasteosakonnast leiad põnevaid premium-brände nagu Andiata, By Malina, Chiara Ferragni, Calvin Klein, Emporio Armani, DKNY, Hugo Boss, Marco Bologna, Max & Co, Tommy Hilfiger, Samsoe & Samsoe, Versace Jeans Couture ja paljusid teisi. Lisaks pakub e-pood ka valikut vaid stockmann.ee saadaval olevaid eksklusiivseid tooteid ja brände.