Talle järgnes koolitaja Errit Kuldkepp, kelle sõnavõtt keskendus positiivse mõtteviisi ja enesekindluse olulisusele.

Kohin Community kaaslooja ja Mindvalley Community and Events osakonna juht Kadi Oja jagas enda ettekandes oma karjääriteekonda ja andis nõuandeid, kuidas seada eesmärke ning juhtida oma elu sobivale rajale.

Mari-Ann Lumeste tutvustas Konmari meetodit – mis see on? Kas kodu korrastamine, professionaalne organiseerimine, teraapia või töö iseendaga? Selgus, et kõike seda.

Sotsiaalministeeriumi võrdsuspoliitikate osakonna juhataja Liina Kanter keskendus soolise palgalõhe tutvustamisele.

EBSi juhtimise ja tulevikutöö valdkonna õppejõud ning Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni president Ester Eomois tutvustas naiste erinevaid karjäärimudeleid.

Investeerimisplatvormi Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp kõneles oma karjääriteekonnast ja jagas kogemusi naisena ettevõtluses. Varem on Kaidi töötanud Tallinna Börsi ja Eesti Väärtpaberikeskuse juhina ning oli üks Teenusmajanduse Koja loojatest. Eesti esimese IT-õiguse juristina aitas ta muuhulgas 2000. aastal välja töötada digiallkirja seaduse.

Kogemuslugude paneelis osales lillestuudio Studio Nelk omanik Joanna Kõpper, moelooja Karin Rask ja naiseliku treeningprogrammi Gracefit looja Shaliny Mody. Kuulajad said teada, kuidas sai juristist lillepoe omanik, näitlejast moelooja ja kunstiharidusega treenerist ettevõtja.

Endine poliitik ja nüüdne Cacheti kaaslooja Kalle Palling tutvustas oma nüüdseid väljakutseid start-up-ettevõtjana.

17 aastat Coca-Colas töötanud, praegune ettevõtte globaalsete innovatsioonide regulatoorsete suhete juht Julia Vään rääkis tööst ja väljakutsetest rahvusvahelises ettevõttes.

Päeva lõpetas ebaõnnestumiste teemaline paneel, kus jagasid oma karjääri madalpunkte, keerulisi väljakutseid ja ka isiklikke läbielamusi Testlio asutaja Kristel Kruustük ja laulja Luisa Rõivas.