JÄÄR: see, kes pääses minema ehk sinu ekskallim jääb sind kohe kindlasti igatsema.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Lähed 24 tunni jooksul pimekohtingule uue võimaliku partneriga. Milleks oodata?

SÕNN: mõnusa ellusuhtumisega eks, kes ei võta seda olukorda liiga tõsiselt, ning eelistad sõpradeks jääda.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Värskendad oma garderoobi, kujundad ümber oma kodu või muudad midagi muud oma elu juures paremaks.

KAKSIKUD: eks, kes kipub aeg-ajalt radarile taas naasma, ja kellega suhet lõpetada on üsna keeruline.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Pöördud terapeudi poole, et tekkinud tunded endast välja rääkida.

VÄHK: oled see inimene, kes blokeerib oma eksi Facebookis ära.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Aga ise hakkad oma eksi erinevatel sotsiaalmeedia platvormidel igapäevaselt jälgima. Tahad teada, kas ta elus on keegi uus ja kui, siis kes.

LÕVI: eks, kes ei saa üle ja teeb end pidevalt ohvriks. Proovid jätta muljet, et sa ei hooli, aga kõik teavad, et nii see pole.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Üritad selle kogemuse mingisse loomingulisse vormi panna, näiteks lavastad filmi.

NEITSI: oled see, kes ei suuda minevikust lahti lasta ja analüüsid enne iga detaili läbi.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Oled šokeeritud ja nagu juba öeldud, analüüsid juhtunut viimase piirini.

KAALUD: oled sõbralik eks ja ilmselt leiad endale üsna pea kellegi uue kõrvale.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Kui oled väga löödud, muudad oma elu drastiliselt, näiteks tuled töölt ära ja lähed ülikooli. Kui ainult natukene löödud, paned ilmselt kokku ühe suurepärase Spotify muusikalisti.

SKORPION: sul on oma ekskallimast nüüd täiesti ükskõik ja käitud, nagu teda ei olekski kunagi olemas olnud

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Flirdid mõttega, kas tasuks magada kättemaksuks oma eksi õe, parima sõbranna või ülemusega. Tahad näidata, et just sina tulid sellest lahkuminekust võitjana välja.

AMBUR: oled eks, kes loodab alati, et siit tuleb siiski midagi veel.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Viid oma eksi kokku oma hea sõbraga, et näidata, et sul on tõepoolest ükskõik, et lahku läksite.

KALJUKITS: oled eks, kes läheb peale lahkuminekut ilusamaks, andekamaks, lahedamaks...

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Lähed välja kellegagi, kes on su eksi totaalne vastand. Tahad teada, mis tunne oleks olla koos kellegagi, kes on täiesti teistsugune.

VEEVALAJA: eks, kes ei vaata tagasi.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Broneerid lõpuks lennupiletid sihtkohta, kuhu oled alati tahtnud minna, aga kunagi ei olnud aega.

KALAD: see alati sõbralik ja viisakas eks.

Mida sa suure tõenäosusega peale lahkuminekut teed? Alustad oma luuleblogi, mis saab ootamatult popiks.

Allikas: Cosmopolitan