Stockmann sügistalv

Uue ajastu mood kombineerib edukalt mugavust ja isikupärast stiili. Moelavadel võidutsevad pehmed vormid ja naturaalsed materjalid. Mängulisust lisavad efektsed lõiked ja elegantsed aksessuaarid. Sügise päevakajalisim palett koosneb loomulikest neutraalsetest värvidest: beežidest, liivakarva, loodusvalgetest ja pruunidest toonidest — unustamata traditsioonilist musta. Värvimaailmale annavad vürtsi ka erinevad rohelised oliivist tumeda khakini, marjade toonid ning sinise-lilla nüansid.

Kollektsioonides peegeldub sarnaselt varasemate aastatega vastutustunne ja selle väljendused erinevatel viisidel. Ka koroonaepideemia mõjutusi on moes ja hooaja kollektsioonides tunda.

Stockmann sügistalv

”Vastutustunne ja ringmajandus on hooaja kollektsioonides nähtav mitmel erineval moel ning nendes ongi varasemast rohkem arvestatud tarbijakäitumise muutuste- ja värskeimate uuendustega. Sügismoe toodete puhul on eriti mõeldud jäätmete minimeerimisele, lihtsamale taaskasutusele, võimalusele riideid parandada ja ümber teha, pikale kasutusajale ja kõrgemale väärtusele järelturul,” lisab Juhandi.

Külalistele palju emotsioone pakkunud moeshow stilistika pani kokku Karolin Kuusik.