Miks kasutada spreivitamiine?

Selleks on neli väga lihtsat põhjust:

  • parem imendumine,
  • mugavus,
  • meeldiv maitse,
  • pikk kasutusaeg.


Suukaudse spreimeetodi puhul jõuavad mikrotoitained läbi suu limaskesta otse vereringesse ega sõltu seedesüsteemi toimivusest, mistõttu on imendumine kuni 2,6 korda efektiivsem tablettidest. Tabletid ja kapslid ei sobi samuti igaühele – neelamine on ebamugav või ei ole üldse võimalik laste ja vanurite puhul. Toidulisandite suhu pihustamine võib seega olla ka ainus võimalus, kuidas mikrotoitaineid toidule lisaks saab. Veel enam – ühes pudelis on sõltuvalt toitainest kuni seitsme kuu päevaste annuste kogus. „NorVita spreivitamiinid on maitsvad, mis teeb nende tarbimise eriti meeldivaks. Kõik meie tooted on suhkruvabad ja hambasõbralikud. Oluliseks märksõnaks NorVita spreivitamiinide juures on õhuvaba pudel,” toob Kristi välja. Tavalistes spreipudelites, kuhu pääseb pärast avamist õhk ligi, hakkavad mikrotoitained järk-järgult hävinema. Õhuvaba pudel aga annab toodetele kaks aastat säilivusaega erinevalt tavapärasest kuuest kuust. Ei ole vaja muretseda säilivuse pärast, ei pea ära viskama pooleldi tarbitud vitamiine ega pea minema apteeki uute järele.

Kellele sobivad?

Spreivitamiinid sobivad kõigile nagu ka traditsioonilised vitamiinid. Kujuta ette, et sa ei pea lastele järele jooksma selleks, et nad võtaksid ära vajalikud vitamiinid, vaid nad ise tahavad neid võtta. Imeline, eks ole! Ja mitte ainult laste jaoks, vaid ka täiskasvanutena meeldivad meile ju ikka need asjad, mis meile maitsevad ning tekitavad soovi tarbida

Kuidas kasutada?

Sa ei pea ajastama vitamiinide võtmist, sa võid neid võtta ükskõik millisel hetkel. Lihtsalt pihustad soovitusliku pihustuste arvu suhu keele alla või põse siseküljele ja ongi tehtud. Vitamiinid imenduvad otse läbi suu limaskesta vereringesse. Ei ole vaja oodata, ei ole vaja vett peale juua, ainult pihustada.

Jaga
Kommentaarid