JÄÄR

Suhted on sinu jaoks praegu prioriteet number üks ja oled valmis keskenduma eelkõige sellele, et su armuelu korda saaks. See on aeg, mil pidada meeles, et tegemist on tiimitööga ja sina ei pea (ega saagi) kõiki otsuseid vastu võtta. Su partner armastab seda, kui ambitsioonikas sa oled, aga oluline on meeles hoida, et vahel tuleks ka tal lasta end juhtida. Tasakaal on ülioluline ja sa ei pea kõike alati ise tegema.

KAKSIKUD

Sinu pea on hõivanud mõtted, mis keerlevad ümber seksi ja kohtingute. Siiski, tegemist on ajaga, mil sa ei võta suhteid liiga tõsiselt ja soovid vahelduseks lihtsalt lõbutseda. Suurepärane periood oma valikute avastamiseks ja elu nautimiseks ehk võta plaani mõni huvitav kohting.

KAALUD

Kaalud kipuvad sügishooajal eriliselt särama, aga ilmselt ei tule see kellelegi üllatusena. Keskendud nüüd ekstra palju oma suhetele ja võid avastada, et oled mingil huvitaval põhjusel viimasel ajal ka kõigi teiste mõtetes. Siiski, praegu on ka hea aeg avastada, mida enesearmastus sinu jaoks tähendab. Kas selleks on sul vaja liiga palju kellegi teise armastust või piisab sulle ka sellest, kui ise endale seda armastust pakud?

Allikas: elite daily