Moetööstuse n-ö "valvekoer" Diet Prada, kes kaelaehte ja kapuutsi sarnasusele viitas, kirjutas oma Instagrami kontol: "Arvaks küll, et (moe)tööstus on tänaseks juba õppinud, et nad ei paneks köit ümber modellide kaela... Paneb tõsiselt mõtlema, kuidas keegi seda ei märganud, aga... ajalugu kordab end."

Londoni ülikooli professor Angela McRobbie oli samuti üks neist, keda kohatu disain pahandas: "Ma ei saa aru, mida nad sellega öelda üritavad," tunnistas ta. "Minu jaoks tõstatub küsimus, mis ei ole veel vastust saanud: kes neid otsuseid vastu võtab? Kes laseb nii räigelt solvavaid asju lavale? Kui reageeritakse, kas see tähendab, et nad vallandatakse? Kas küüniliselt on eesmärgiks solvata ja siis toode kohe peale meedia tähelepanu tagasi võtta?"

"Enesetapp ei ole moodne," kirjutas Instagrami ka modell Liz Kennedy, kes kandis 2019. aastal Burberry kapuutsi. "Kuidas saab keegi seda üle vaadata ja mõelda, et noortele tüdrukutele suunatud kollektsioonis võib midagi sellist olla. Rääkimata ülemaailmsest enesetappude arvu kasvust."

Givenchy moemaja teemat esialgu kommenteerida ei soovinud.