Lisaks erinevatele UV-A- ja UV-B-kiirguse ning sinise valguse ehk HVE-kiirguse eest kaitsvatele nahahooldustoodetele on olemas ka kaitseprille, mis inimesele selles osas appi tulevad.

Sinist valgust filtreerivad klaasid kaitsevad silmi digitaalsete seadmete (arvutid, nutitelefonid) ekraanidest kiirguva kahjuliku sinise valguse eest. Samasugust klaasi kasutatakse ka nn autojuhiprillides. Klaasides on kaks filtrit: kontrasti parandav kollakasoranž filter ja teine, mis kaitseb sinise valguse eest. Eriti soovitatakse seda halva nähtavusega ilma korral.

Kokkuvõtvalt saame öelda, et sinise valguse jõudmist silmadesse tuleks igal juhul piirata nii palju, kui see on meie võimuses. Milliseid lahendusi selleks leidub? SU.VI sinist valgust blokeerivad kaitseprillid on mõeldud kaitsma silmi digitaalsetest ekraanidest kiirguva kahjuliku sinise valguse eest. Meie prillidega saad lihtsalt muuta oma igapäevast stiili või soovi korral vahetada klaasid optometristi juures retseptiklaaside vastu. SU.VI prillidega tuleb kaasa prillikarp ja puhastuslapp.

Jaga
Kommentaarid