„Murrangulistel aegadel on hea põgeneda mõistatuste ja fantaasia maailma,“ ütleb moekunstnik Anu Ling, „Seda kõike õhutavad lasteraamatud, aga ka kujutav kunst ja kirjandus, olgu selleks Rapuntsel, kes elas pealesurutud karantiinis või tragöödia „Pidu katku ajal“, mis mõlemad meenutavad veidi tänast päeva,” lisab moelooja.

Moevaatemängu raames tuleb esitlusele paarkümmend komplekti, mille väikestes ajaloohõngulistes detailides peitub võlu: kergelt lohakad, palistamata reväärid, millele kontrastiks kantidega ääristatud taskud. Suured pärlitest kaelakeed, graatsiliselt kõrged siid-organza kraed ja luksuslikult sädelev plissee — just need on Alexanderlingi tänavused sügise märksõnad. Kollektsioonis on oma koha leidnud ka brändile omaks saanud drapeeringud, mis on esile tõstetud pehme viskoos-jersey kangal, aga ka siidiruudul ja puhvvarrukal. Lõpptulemus on sügisele omaselt külluslik ja mänguline.

Alexanderling on 2016. aastal loodud Eesti moebränd, mis hoiab au sees kodumaist kvaliteetset rätsepakunsti. Alexanderlingi kollektsioonid on kaks korda aastas esindatud Tallinn Fashion Weekil ja on saadaval stuudiopoes ning eesti suurimates disainipoodides. Lisaks sellele on Alexanderling spetsialiseerunud eritellimusena valmivate pruutkleitide ja ülikondade loomisele.

Kollektsiooni Studio Renais54ance väljatoomist toetab Tradehouse koostöös jumestuskunstnik Maret Ubalehega.

Piletid saadaval Piletitaskus.