Käes oli esmaspäev ja Marko töötas parasjagu Londonis asuvas Google’i linnaku kohvikus, kus ta sattus juhuslikult kokku AngelHacki asutaja, Gregory Gopmaniga, kes tuli sinna kohvi jooma. Kuna häkaton oli läbi, polnud Markol enam põhjust varjata, et tema ja Kristel on paar. “Ütlesin Gregile, kuidas oleme mööda maailma rännanud ja väga erinevate projektide kallal koos töötanud. Ta oli üllatunud, et me ei rääkinud sellest üritusel. Ta ütles mulle, et nad olid kaalunud meid esimese kahe sekka, kes pääsesid finaali, aga ei valinud meid, sest arvasid, et me oleme suvalised poiss ja tüdruk, kes ei hoia kokku. Ja siis pakkus Greg meile sealsamas kohvikus kohta finaalis. Ta ei pidanud seda otsust kahetsema.”

Marko tunnistab postituses, et oma ettevõttega alustamine on keeruline ja palju valulikum kui inimesed arvata oskavad. “Parimad kaasasutajad muudavad selle talutavaks ja lõbusaks,” sõnab ta. “Nad istuvad sinuga koos sinu kõige raskemal päeval ja ütlevad sulle, et kõik saab korda.”

San Fransiscos toimunud finaali kõndisid Marko ja Kristel juba enesekindlalt paarina. “Järgmised kaks kuud nägime väsimatult vaeva, et võita teisi 27 finalisti. Ja me võitsime. Järgmisel päeval tegin Kristelile abieluettepaneku.”

Vaata hetke, mil see abieluettepanek aset leidis, ja samuti nende erilisest pulmapäevast: