Loomulikku pisikest aja peatamist lihtsalt ei märgata nende plastbarbide ja pardihuulte keskel, sest hästi tehtud ilusüstid on silmale nähtamatud.

Meid hirmutavad äärmused, võõras ja veel proovimata. Vastuhääli jagavad aga peamiselt need, kes pole omal nahal midagi proovinud.

„Olen ka ise olnud üks neist paljudest, keda enam levinud müüdid ilusüstide kohta on ära hirmutanud. Kuid olles avatud, uurides põhjalikult teemat, siis konsultatsiooni käigus saadud adekvaatse info põhjal maandusin hetke, kus tahaks kõike uut kogeda, midagi muuta ja hoolitseda enda välimuse eest kõige kaasaegsemal viisil. Ühes sellega jahtus mu tulisus ning asendus sooja ja rahuliku naeratusega – mõistan nüüd paremini, miks seda kõike tehakse.” Selline tagasiside kliendi mõtetest ja kogemustest ilusüstide kohta on Faceline’i kliiniku spetsialistide jaoks üsna tavapärane.

Hirm, radikaalsed ja negatiivsed näited mõjutavad kahjuks veel praegugi, mil ilusüstid juba aastaid populaarsust kogunud ning protseduurid igapäevaseks muutunud.

Tegeleme klientide esmasel konsultatsioonil väga palju justnimelt laialt levinud valede ja hirmutavate müütide ümberlükkamisega (loe müütide kohta lähemalt SIIT).

Kui kõik tavapärased kahtlused on ümber lükatud või vastused saanud, tekib usaldus ja alles seejärel julgeb klient avameelselt oma murest sepetsialistile rääkida ning selgitada, mis teda välimuse juures tegelikult häirib või millist näopiirkonda korrigeerida soovib.

Ilusüstidega saab aidata paljude erinevate murede puhul (vaata SIIT) ja kõige parema ülevaate saab ikkagi siis, kui konsulteerida kogenud, aastaid esteetilise meditsiini valdkonnas töötava ning meditsiinihariduse omandanud spetsialistiga.

Ärge laske ennast asjatult valemüütidel hirmutada!

Mis on üldse ilusüstid, mida nende abil teha saab või milliseid näopiirkondi korrigeerida, saate kuulata allolevast videost, kus sellel teemal kommenteerivad ja annavad põhjaliku ülevaate Faceline’i kliiniku spetsialistid Hedi Rimm ja dr Siim Schneider.

Vaata ja saa teada!

FACELINE OÜ, tegevusluba L04022

Jaga
Kommentaarid