1. Õpid oma keha paremini tundma ja seetõttu on orgasmi saavutamise tõenäosus kohe suurem. Saad teada, mis sulle meeldib ja ei meeldi ning kus on su keha kõige erutavamad punktid. Seda kõike saad oma partneriga jagada.

2. Seks muutub hoopis meeldivamaks. Sekslelud ongi loodud muutmaks su seksuaalelu paremaks, oled sa siis suhtes või mitte. Igal juhul tuleb see kasuks, kui partnerid koos neid avastavad ja uusi sensatsioone kogevad.

3. Rutiinne seksielu on kohe põnevam. Isegi kõige lähedasemad ja armunumad paarid vajavad aeg-ajalt abi, et seksuaalelu vürtsitada ja mänguasjad on selleks suurepärased abimehed.

4. Koged paremaid orgasme ja mis peamine, sagedamini. On väga tavaline, et naine ei jõua tavapärase vahekorra ajal orgasmini ja vajab selleks ekstra stimuleerimist. See tähendab, et kui võtad appi mõne tõhusa stimulaatori, koged sagedamini ka intensiivsemaid orgasme.

Need on vaid mõned seksmänguasjade kasutegurid. Kui sul tekkis suurem huvi lelude maailma vastu, soovitame katsetada neid viit lelu:


See on uue põlvkonna vibraator paaridele, mida naine saab kanda armumängude ajal. Oma eelkäijaga võrreldes on sel 50% tugevam mootor, mis annab efektiivsema vibratsiooni. Kontrollpult on ilma juhtmeta ehk wireless, mis on samuti kolm korda efektiivsem kui eelmisel mudelil.

Lelo Tiani 2 on väga paindlik. Selle mittevibreeriv osa asetatakse vahekorra ajal naisele tuppe ja juhtimispuldiga saab vibratsiooni juhtida. Toote sile ja paindlik ehitus annab peenisele piisavalt ruumi, et vabalt tuppe siseneda.

2. Lõputult võimalusi: roosa Satisfyer Hot Lover vibraator


Lõputuid võimalusi pakkuv beebiroosa Satisfyer Hot Lover on mõeldud spetsiaalselt kliitori ja G-punkti stimuleerimiseks. Kahe mootoriga vibraator on valmis lõõgastama kasutajat reisil naudingusse.

Hot Loveri temperatuur võib tõusta kuni 40 kraadini. See on just õige temperatuur inimliku puudutuse „realistlikuks tunnetamiseks”. Lisaks teab Hot Lover oma ergonoomilise kuju ja pikema käepidemega täpselt, kuidas kõiki sinu kõverusi kallistada ja soojendada.

Kas sa ei tahaks jõuda vikerkaare otsa, et leida oma õnn? Sa ei pea seda tegema, sest õnn on Hotlipsi esindus- ja veebipoes.

Mitmekülgne Endless Fun pakub sulle voodilinade vahel puhast rõõmu oma enam kui 29 uhke kasutusvõimalusega. Lisaks mitmekesisusele suudab see põnev armulelu üllatada ka oma sisemiste väärtustega: Endless Funi vibreerivas korpuses on — uskuge või mitte — peidus kolm võimsat mootorit. Need asuvad mahuka sisestatava varre alumises otsas ja lelu liikuvates harudes. Seejuures saab mõlema otsa kümmet vibratsiooniprogrammi eraldi juhtida: endasse haarava saja vibratsioonikombinatsiooni kasutamiseks, mis tagab kõikide soovide täitumise. Lisaks hellitab meditsiinilisest silikoonist pehme pind nahka imepehme puudutusega.

Endless Funi liikuvat pead saab 180 kraadi võrra pöörata, mis võimaldab kaasata mitmekülgse kasutusega armulelu kõikidesse mängudesse ja asenditesse.

Soolomängu ajal stimuleerib õnnetooja oskuslikult kliitorit, nibusid või häbememokkasid, samuti edastab kihelemapanevaid võnkeid peenisele või sugutilukile.

Ühise armuakti ajal võib ta oma armastatut emma-kumma otsaga lisaks vaginaalselt või anaalselt hellitada.

Loomulikult saadab see lelu ka homoseksuaalsed paarid seitsmendasse taevasse, viies ühe oma liikuvatest harudest sisse ja tungides samal ajal mahuka varrega armastatusse.

Ka anaalseksi ajal võib Endless Fun olla lihtsalt peenise ümber ja nii jõuavadki mõlemad rõõmuküllasesse naudingusse!

4. Kõige rikkalikum massaažiseade turul: Lelo SMART WAND™ 2 vibraator

Uurige enda või oma partneri keha ja testige oma teadmisi erogeensete tsoonide stimuleerimisest igal soovitud kehaosal, sealhulgas kliitoril. Kas soovite alustada sensuaalset teekonda või uurida kõige luksuslikumat kogu keha massaaži, on teie otsustada.

Lelo vibraatori kümme massaažimustrit lõdvestavad teie keha ja vabastavad stressist, samal ajal kui tähelepanuväärne stabiilne käepide pakub tundide kaupa võrratut lõõgastust.

Pikemaajaline laadimine, kompaktne keskmise suurus ja rohkem kontrollitavaid massaažimustreid teevad SMART WAND™ 2 Mediumist kõige rikkalikuma massaažiseadme turul.

Metis on veekindel Kegeli kuul, mis on valmistatud kehasõbralikust silikoonist ning pakub kolme vibratsiooni ja seitset erinevat rütmi. Juhtnupp on saba otsas, mis teeb seadme sisselülitamise või vibratsiooni vahetamise lihtsaks, kui kuul on tuppe sisestatud.

Kegeli kuuli kõige laiemas punktis on silikoonis pehmem koht, mis kannab vibratsiooni üle.

Suurema valiku seksmänguasju ja -pesu leiad Hotlipsi esindus- ja veebipoest.

Jaga
Kommentaarid