Col Du MarineTM-i merekollageeni peptiidide pulber suunab merekollageeni jõu sinna, kus seda kõige rohkem vajatakse – nahal, juustel, küüntel ja kõhredel keha enda kollageeni tootmise taastamiseks.

Sporti tehes kiireneb lihaste uuenemise protsess, mis tähendab, et seejuures läheb tarvis kuni kaks korda suuremas koguses aminohappeid lihaskudede üles ehitamiseks. Tegemist on asendamatute aminohapetega ehk isoleutsiini, leutsiini ja valiiniga. Need on lihaste põhiliseks koostisaineks ja nende abil suureneb intensiivse treeningu tulemusel lihase töövõime. Aminohapete ühiseks omaduseks on immuunkaitse tugevdamine ja haavade parandamist soodustav toime. Samuti on neil insuliini eritav toime parandades lihaste verevarustust.

Col Du Marine tooted on valmistatud 100% puhtast looduslikust merelisest kollageenist, ilma lisaaineteta, maitsestamata. Päevane annus 5000-10 000 mg puhtakujulisi merekollageenipeptiide aitab stimuleerida nahas kollageeni tootmist, tagab nahale sileduse ja prinkuse ning taastab organismi uuenemisprotsessid.

Col Du Marine merekollageen on kõrgelt hinnatud ilu-ja tervisetoode, mille kvaliteedis ja tulemustes võite kindel olla!

Jaga
Kommentaarid