ANNE & STIILI KAANELUGU | Luisa Rõivas suhtest, perest, koroonakriisist ja lavale naasmisest: olin totaalne kodukana, kes elas ainult lastele

Luisa Rõivas

Kärbseseen ülipopulaarses telešõus. Kuulsusest kokk kokandussaates. Tipp-poliitik Taavi Rõivase abikaasa. Laulja Luisa Rõivas (33) on otsustanud avalikest rollidest tähtsamaks pidada neid, mis avalikkuse eest varjatud – ema ja kodu hoidja oma.
Loe edasi..

ANNE JA STIILI KAANELUGU | Tanja ja Miku armastuse saladus: kui hakkasime deitima, panime ühe asja kohe paika

Muusikute Tanja Mihhailova-Saare (37) ja Mikk Saare (40) armastuse retsept on lihtsamast lihtsam: kumbki ei kanna teise ees maski. Tarkust ja julgust näidata kaaslasele enese päris mina on neis algusest peale.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Elina Nechayeva perioodist, mis õpetas igat hetke hindama: isegi kui mõnikord hakkan millegi peale porisema, siis tuleb see taas meelde...

Elina Nechayeva

Kuigi kriisiaasta on kultuuri- ja meelelahutuselu peaaegu külmutanud, siis ooperilaulja Elina Nechayeva (29) sees põleb erakordselt ere leek. Tema aastat iseloomustavad arvukad koostööprojektid, digikontserdid ja pidev eneseületamine.

EKSKLUSIIVSELT ANNE & STIILIS | Vanilla Ninja on tagasi, aga mitte päris sellisena nagu varem. Millega armastatud lauljad 2021. aastal fänne üllatavad?

Vanilla Ninja

Nullindate popproki-sensatsioon Vanilla Ninja on tagasi! 19 aastat küpsema, teadlikuma ja ambitsioonikamana.
Loe edasi...

Sissi ja Manna, kiindumuses ja vabaduses

Viis, kuidas nad kõrvuti diivanil istuvad. Huumoriga küllastatud vestlus. Soojus. Lauljatar Sissi Nylia Benita (22) ja tema vanaema Maire Villenthal (69) ehk Sissi ja Manna on lähedased.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Näitleja Kersti Heinloo uue tegevusalaga alustamisest: hakka otsast pihta ja hari ennast juurde, saa jooksvalt targemaks

Kersti Heinloo


“Mu elu juhtmõte on saada üllatatud,” sõnab näitlejanna Kersti Heinloo (44). Ent ta ei istu oodates, käed rüpes. Tihtipeale astub ta ise esimesed sammud — tundmatusse.
Loe edasi...

Supermodell Karmen Pedaru tegelik elu: sportlasehing on viinud ta kõrgustesse, kuhu jõuavad vaid valitud

Karmen Pedaru


Supermodell Karmen Pedaru (31) poseerib endiselt tippmoeajakirjade kaanel ja töötab, nagu maailm polekski muutunud. Ometi moemaailm seda on. Ja tema enda oma samuti.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Karl-Erik Taukar: ei ole otseselt kellegi süü, et lapsepõlves elu turbulentsi sattusin

Karl-Erik Taukar


“Kindel sadam peab mul olema, muidu ma ei saa end vabalt tunda seiklustel,” ütleb laulja ja telesaatejuht Karl-Erik Taukar (32). Kodu on tema tähtsaim koht. Aga mis veel?
Loe edasi...

EKSKLUSIIV | Eda-Ines Etti: Mart oli esimene mees, kellega tuli kindlustunne, mida olen tegelikult vajanud

Eda-Ines Etti


“Üle pika aja Mardiga kahekesi väljas õhtustamas olles vaatasime teineteisele silma ja mul kippus nutt peale. Tundsin: issand, ma olen õnnelik! Väsinud, aga nii õnnelik,” tunnistab lauljatar Eda-Ines Etti (40) oma esimeses intervjuus pärast emakssaamist aasta tagasi novembris.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Tiina Ristimets lahkuminekust: kui aja jooksul selgub, et paari väärtus­hinnangud on eri kohtades, ei aita ka järeleandmise kunst

Tiina Ristimets


Mõtleb mitu sammu ette. Kuulab sisetunnet. Usub armastuse võimalikkusesse. Hindab sõltumatust. “Olen saanud teha täpselt neid asju, mida õigeks pean,” ütleb kirjastuse Pilgrim looja, omanik ja juht Tiina Ristimets (50).
Loe edasi...

Uus karjääriteekond, värske lahkuminek ja iseenda aktsepteerimine. Elina Borni elus algas uus peatükk


“Mu elus on alanud uus peatükk, kuhu olen sisenenud teadlikumana ja veel suurema kogemuse­pagasiga. Olen teekonnal, kus tahan end päriselt tundma õppida,” ütleb laulja Elina Born (27).
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Sügav emotsionaalne krahh sundis iseendaga silmitsi seisma. Sandra Vabarna arengutreeneriks kujunemise teekond


“Arvasin varem, et pean kõiges parim olema. Nüüd olen mõistnud, et pean oma parima andma. Siis ongi juba kõik väga hästi. See motiveerib end arendaja täiendama,” mõtiskleb muusik ja arengutreener Sandra Vabarna (36).
Loe edasi...