Vanadest asjadest loobumises on jõud

Asjad, olgu need riided või mööbliesemed, kannavad meie jaoks tihtipeale mingit mälestust ja emotsiooni – nostalgiat tekitav esimese kodu tugitool, või kleit, millega käisid kunagise kallima sünnipäeval. Aeg-ajalt tasub teha end ümbritsevas aga inventuuri, et vabaneda koos asjadega ka vanadest emotsioonidest.

Alusta riidekapist! Kas teadsid, et statistika järgi kannavad inimesed igapäevaselt vaid ligi 20% oma riietest ja ülejäänud 80% ootavad „oma aega”? See tähendab, et igas kapis on potentsiaalselt 80% rohkem ruumi ja arvestatav võimalus lisaraha teenimiseks, kui otsustad kasutuna seisvad riided järelturul maha müüa. Kõige lihtsam ja kiirem on seda teha Yaga ostumüügiplatvormil, kust leiab iga päev sadu tooteid.

Kuidas seda aga teha?

Samm 1: sorteeri kapi sisu ja tõsta kõrvale riided, millest oled valmis loobuma. Protsessi lihtsustamiseks võid enda jaoks kehtestada ka mõned reeglid – näiteks paned müüki need riideesemed, mida pole vähemalt aasta aega kandnud, või täiesti uhiuued esemed, mis seisavad kapis veel hinnasiltidega.

Samm 2: tee valitud asjadest pildid ja pane need Yagasse müüki. Kuulutuste lisamine on tasuta ja käib vaid mõne hetkega: laadi üles pildid, lisa kirjeldus ja hind ning voilà – sinu vana võibki olla kellegi uus! Vaata üle ka nipid edukaks müügikuulutuseks, mille leiad SIIT.

Samm 3: naudi vabanenud kapiruumi ja lisaraha! Yagas on poed ka Eesti tuntuimatel sisuloojatel ja edukaimad müüjad teenivad platvormil üle tuhande euro kuus, nii et soovitame protsessi regulaarselt korrata. Mugavaimaks kasutamiseks laadi alla Yaga äpp või külasta veebi.


Näohooldus, mis teeb iga inimese nooremaks

Hydradermie Cellular on Prantsuse professionaalse brändi Guinot patenditud hooldus. See on optimaalne variant, kui on soov saada väga põhjalik, kõikehõlmav näohooldus, mis arvestab sinu naha individuaalseid vajadusi ja annab koheseid, silmaga nähtavaid tulemusi. Hooldus on kohandatav vastavalt naha vajadustele ja kliendi enda soovidele.

Hydradermie Cellulari valikus on hooldused järgmistele nahatüüpidele:

  • ealised ilmingud nahal, nagu kortsukesed, tuhm jume ja naha lõtvumine;
  • kuiv, niiskusevaene ja ketendav nahk;
  • tundlik ja õhuke nahk;
  • rasune, paks ebapuhtustega nahk;
  • kombineeritud nahk;
  • väsinud, halli jumega nahk;
  • nooruki nahk.

Hooldus kestab 1 tund ja hõlmab endas lõõgastavat massaaži ja erimaske, ionisatsiooni, hapnikuga rikastamist.

Hooldus algab aga konsultatsioonist: iluterapeut valib koos kliendiga, missugust tulemust klient soovib saada ja seejärel vastavad tooted. Pärast seda saab klient lõõgastuda ja nautida hooldust, mille iga järgnev faas muudab naha ilusamaks. Ka aparaadiga hooldus on väga mahe ja tekitab ainult positiivseid tundeid.

Kui ei ole kunagi varem näohoolduses käinud, kuid soovid, et esimene kogemus oleks võrdeliselt efektiivne ja meeldiv, siis Hydradermie Cellulari hooldus on just see, mida vaja. Hooldust on soovitatav teha üks kord kuus, intensiivse kuuri puhul on vaja kõigest kolme hooldust sagedusega üks kord nädalas.

Leia lähim Guinot salong SIIT!


Jaga
Kommentaarid