Kuigi Grande ei kipu liiga palju värve kandma, tema rõivastes domineerivad mustad, valged ning erinevad beežid toonid, siis kui ta on otsustanud mõne värvi kasuks, tõmbab see värv tähelepanu. Osta mõned sellised riideesemed, mis on selgelt outfit'i keskpunkt, küll aga peaks ülejäänud riided olema pisut tagasihoidlikumad, et lõpptulemus ei mõjuks klounilikult. Teine võimalus on valida hoopis ühes erksas toonis riided.

Õlapaelteta pluusid paistab olevat viimane Ariana Grande lemmik. Kui varem võis teda tihti näha 4-5 numbrit liiga suures dressipusas, mida naine kandis kleidina, siis viimasel ajal domineerivad just need, õlapaelteta topid. Selliseid pluuse tasub kanda koos kõrge pihaga pükste või seelikuga, et hoida riietuses tasakaalt. Õlapaelteta kleit näeb väga põnev välja aga näiteks pisut suure pintsakuga.

Lõpetuseks ära unusta raamimast enda silmi süsimusta laineriga, millega Grande joonistab endale alati võrratud kassisilmad. Kui tahad täitsa laulja moodi olla, säti juuksed kõrgesse hobusesabasse, kuid säärane soeng võib pikal kandmisel panna pea valutama ja kiskuda juukseid, seega vaata ette.

Jaga
Kommentaarid