Täidlasemad huuled
Biotopix Lip Plumper täidlust andev huulepalsam aitab saavutada täidlasemad huuled ilma ilusüstideta. Ja mis kõige olulisem – toode on saanud väga hea kasutajate tagasiside kui üks väheseid huulepalsameid, mis tõesti lubadused ka täidab. Lisaks on see noorendava toimega ehk kellel vanus on ülahuulele toonud juba väikseid joonekesi, siis huulepalsami kasutamine aitab ka neid kortsukesi vähendada.

Rita Rätsepp
Biotopix Lip Plumper

Tegemist on päris tugevatoimelise tootega. Peale kandes on hetke pärast tunda tugevat kipitust, järelikult toimib! Huuled punetasid päris tugevalt. Täidlasemad huuled ilma ilusüstideta on tõepoolest garanteeritud.

Botoxi-laadne efekt
Kreemist Botoxi-süstidega võrreldavat toimet loomulikult oodata ei saa, kuid Biotopix Advanced Skincare Botoxi-laadse efektiga kreem pakub siiski sarnast toimet. Kreemis sisaldub ühe aktiivainena sünteetiline maomürgipeptiid, mis aitab nahas miimikalihaseid lõdvestada. Nii on kohe esimesest kasutuskorrast näha, kuidas sügavad miimikakortsud muutuvad siledamaks, samuti niisutab kreem nahka efektiivselt ja jätab näonaha mõnusalt siidiseks. See on toode, mis on saanud paljude naiste pikaajaliseks lemmikuks.

Annely Adermann
Biotopix Advanced Anti-Wrinkles Skincare – kreem Botoxi-laadse efektiga

Alustasin laubapiirkonnast, kus kulmude vahel oli märgata kolme vertikaalset kortsukest. Lubati, et paari nädalaga on nahk siledam ja igasugu vaokeste sügavus vähenenud. Nii saigi mõnusa konsistentsiga kreemi õhtuti enne magamaminekut ja mõnikord ka hommikuti mugavast pumppudelikesest doseeritud. See imendus hästi ja tundus olevat justkui tavaline kreem, kuni selgus, et Biotopix suudab üllatada. Nimelt ei möödunud nädalatki, kui vaatasin peeglisse ja olin rabatud. Ütlen ausalt – esimest korda elus (mida on 46 aastat) sain aru, et kreemi mõju võibki olla kiire ja efektiivne. Jah, see tõesti töötas, sest keskmise kortsukese oli imevahend kuue päevaga praktiliselt olematuks silunud! Loomulikult ei jätnud ma seda positiivset šokikogemust enda teada ja rääkisin uuest üllatajast sõbrannadele. Ilmselt olid veenvad nii jutt kui ka silenev laup, sest kreemijahile tormasid nemadki.

Biotopixi tootesarjas on Botoxi-laadse efektiga ka Biotopix Specific Crow’s Feet silmaümbruskreem. Botoxi-laadse toime tekitab selles kreemis ilugurmaanide seas hinnatud aktiivaine Spilanthol ehk Spilanthes acmella taime ekstrakt, mis lõdvestab miimikalihaseid ja pakub ka tõhusalt nahka pinguldavat efekti.

Teele Teder
Biotopix Specific Crow’s Feet

Sellest tootest olen absoluutselt vaimustuses. Nii äge, et on olemas vananemisvastaseid tooteid, mis mõjuvad kohe. Silmaümbruses olevad kortsud silenevad kui võluväel. Usun, et see toode avaldab veelgi suuremat ja pikemaajalisemat mõju regulaarsel kasutamisel. Võib-olla olen kolme kuu pärast hoopis kolm aastat noorem?

Ilukirurgia ja lifting
Küpsemas eas daamidel aitab vau-efekti saavutada Biotopix Specific Flash Instant Lifting viie minutiga siluv seerum. Tegemist ei ole tavapärase noorendava kreemi või seerumiga, mida peaks pikalt kasutama, et toimet näha. Flash Instant Lifting, nagu nimigi ütleb, on efektiseerum – see tähendab, et tema eesmärk on anda eriti efektne, ent lühiajaline toime (kuni 12 h) näonaha pinguldamiseks. Teame omast kogemusest, et paljudel noorematelgi naistel tekib soov seda seerumit kasutada, kuid paari joonekese puhul ei ole vau-efekti siiski kahjuks näha. Seetõttu sobib see seerum kõige paremini just üle 50-aastastele naistele.

Piret Kalda
Biotopix Specific Flashlift vananemisvastane seerum

Õrn läbipaistev „imetegija”. Kindel tegija enne mõnda olulist sündmust või pildistamist!

Biotopix on Šveitsi dermatoloogi loodud noorendav sari, millest leiab kõikehõlmavad vananemisvastased tooted. Kui tihtipeale keskenduvad vananemisvastased tooted vaid näole ja dekolteele, siis tegelikult vananeb ju kogu meie keha ning Biotopixi toodete seast leiab sobivaid noorendavaid tooteid erinevate kehapiirkondade jaoks. Nii võib öelda, et tootesarjast leiab endale midagi igaüks, olgu ta siis kahekümnendates või juba küpsemas eas.
Biotopixi tooted leiab rosena.ee e-poest, Tradehouse’i ja PRO Kosmeetika kauplustest ja suurematest Euroapteekidest.

Rosena.ee erikampaania raames on e-poes tooted jaanuaris soodushindadega ja vähemalt 40 euro eest Biotopixi toodete ostmisel lisandub kingituseks hinnaline Biotopix Crow’s Feet noorendav silmakreem.

Jaga
Kommentaarid