Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.

Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhud tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Sakala Hambaravis pakutakse ka üldnarkoosis ja sedatsioonis hambaravi. Seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosis hambaravi (üldanesteesias hambaravi) kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul selleks, et vähendada kaasnevat valutunnet või ravi puhul ilmnevaid vastureaktsioone, on üha sagedasem põhjus taolise ravimeetodi kasutamiseks väga suur hirm hambaravi suhtes. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad — tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset (kui üldse) patsiendipoolset koostööd.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks ja patsiendisõbralikuks. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12, Tallinn
+372 5335 9966

Läänemere Hambakliinik

Eesti üks suuremaid hambakliinikuid on Läänemere Hambakliinik — Haigekassa lepingupartner, kus töötab 40 oma eriala spetsialisti, kelle kätte on usaldanud oma hammaste tervise rohkem kui 60 000 inimest.

2021. aasta lõpus avas Läänemere Hambakliinik filiaali ka Mustamäel. Aadressil Keskuse 16 asuvas Mustamäe kliinikus võtab patsiente vastu 11 hambaarsti 9 uues, moodsaima kõrgtehnoloogilise tehnikaga varustatud kabinetis.

Mõlemad kliinikud pakuvad terviklahendust ka kõige keerulisemate juhtude puhul ning kõik toimingud viiakse läbi majasiseselt. Läänemere Hambakliinikus nii Lasnamäel kui ka Mustamäel on olemas implantoloogid, kirurgid, proteesiarstid, juureraviarstid (ka mikroskoobiga juureravi), laste hambaravi eriarstid, teraapiaarstid, igemeraviarstid ja suuhügienistid.

Paljud patsiendid eelistavad implantaatide paigaldamiseks just Läänemere hambakliinikut — kliinikus kasutatakse saksa tootja implantaate ning ravi edukus on 99%. Kliinikus töötab 9 pikaajalise kogemusega implantoloogi. Implantaadi konsultatsioon Läänemere hambakliinikus on TASUTA!

Patsientide mugavuse huvides kasutavad mõlemad kliinikud ühist registratuuri telefoninumbrit: 660 0460, aga ka internetis aja broneerimiseks on ühtne veebileht: www.lhk.ee, kus saab iseseisvalt broneerida aega Lasnamäe või Mustamäe kliinikusse.

Läänemere Hambakliinik töötab kuus päeva nädalas ja osutab hambaravi esmaabi.

SINU SÄRAVA NAERATUSE HEAKS!

Läänemere Hambakliinik
Linnamäe tee 3, Tallinn
Keskuse 16, Tallinn
Tel 660 0460
www.lhk.ee


Lumen Hambakliinik — Sinu Hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Kliinik on 29 aasta jooksul arenenud ning kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Sellel aastal algab meie jaoks 30. tegutsemisaasta Eesti hambaravi kliinikute maastikul. Tänavu tähistatakse oma 20. tegevusaastat Viimsi vallas. Tegemist on peamiselt kogukonna hambakliinikuga, kuid tuntust on kogutud ka palju kaugemal.

Hoolimine patsiendist, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine protsessides — need on väärtused, millest püütakse alati juhinduda.

Pärast COVID-19 viiruse puhangut on uus reaalsus loonud uued reeglid, et kaitsta patsiente ja personali. Igapäevaselt arvestatakse kõikide tänapäevaste hambaravikliiniku raviprotsesside nõuetega.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:
- Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;
- Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimisvahendid, oma hambalabor ning uued ravikabinetid ja kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on erinevate digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks.

Järjest enam on loodud uusi „üle kogu suu” naeratusi, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD — Digital Smile Design) ja patsiendiga arutelu.

Vaid koostöös sünnivad kaunid naeratused!

Pakutavad teenused: konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Järjest enam on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid.

Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba kümme aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad vaid päevaga.

Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Haigekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses alates lastest kuni kõrges eas inimesteni välja.

Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksu võimalusi.

Operatiivsus on olulisel kohal. Kliiniku telefonidele vastatakse igal nädalapäeval ja meilidele väga kiiresti. Lumen Hambakliinik soovib olla oma patsientidele alati olemas — kuulata, selgitada ja lahendused leida.

Armsad patsiendid — Lumen Hambakliinik tänab teid ning hindab teie usaldust ja koostöösoovi.

Lumen Hambakliinik
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812


Maxilla Hambakliinik — üle 32 aasta kogemusi ja kõrget taset

Maxilla Hambakliinikul on üle 32 aasta kogemust, olles üks esimesi erahambakliinikuid Eestis! Nende aastate jooksul on Maxilla Hambakliinik alati kõige olulisemaks pidanud kvaliteetse hambaravi ja suurepärase klienditeeninduse pakkumist oma patsientidele.

Maxilla Hambakliinikuid on üle Eesti viis: Tallinnas kolm, Tartus ja Elvas (vaata kliinikute virtuaaltuure).

Maxilla avas jaanuaris uue moodsaima tehnikaga hambakliiniku Tallinnas Tähesajus, aadressil Tähesaju tee 11.

Kõik Maxilla kliinikud on varustatud modernse hambaravitehnika ja parimate materjalidega. Kliinikutes töötavad arstid on oma ala spetsialistid ning lisaks pidevale enesetäiendamisele panevad rõhku ka hea ja meeldiva klienditeeninduskogemuse pakkumisele.

Maxilla meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda patsientidele parimaid lahendusi, professionaalset hambaravi ja meeldivat kogemust. Iga patsient peab tundma, et temast hoolitakse — olgu ta mure suur või väike.

Maxillas pakutavad teenused

  • Hambaravi ja proteesimine
  • Hambakaariese profülaktika
  • Juureravi mikroskoobiga
  • Ortodontia
  • Ortodontiline ravi kapedega
  • Implantoogia
  • Suukirurgia
  • Osteopaatia
  • Parodontoloogia


Maxilla Hambakliinikud on Eesti Haigekassa lepingupartnerid.

Maxilla kliinikutes on sõlmitud alla 19-aastaste hambaravileping ja kasutada saab ka täiskasvanute hambaravihüvitist.
Tallinnas Novira Plazas asuval Maxillal ja Tartu Maxillal on leping ka näo- ja lõualuukirurgia erialal.

Maxilla Hambakliinik
Tallinn, Novira Plaza, Tartu mnt 25, +372 660 1006
Tallinn, Rotermanni, Laeva 2, +372 623 2302
Tallinn, Tähesaju, Tähesaju tee 11, +372 600 4123
Tartu, Soola 8, +372 737 1100
Elva, Kesk 27/1, +372 735 6777

Jaga
Kommentaarid