Anne & Stiil valib aasta parimaid ilutooteid juba 11 aastat ja valitud neist saavad juba õige pea kanda Anne & Stiili ilulemmiku kleebist. See on usaldusmärk, mille pälvimiseks pidi toode vastama spetsiaalselt selle konkursi jaoks kokku kutsutud 10 iluprofessionaalist ja tuntud iluhuvilisest koosneva žürii nõudlikule maitsele. Anne & Stiili ilulemmik 2022 kleebisega ilutooted jõuavad peagi müügile ilukauplustesse üle Eesti.

Žüriisse kuulusid Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, disainer ja näitleja Karin Rask, lauljad Getter Jaani ning Birgit Sarrap, aeroobikatreener Kaja Tuisk, juuksur Helen Heinroos, jumestuskunstnik Alice Raidmets, laulja ja näitleja Kalle Sepp ning muusik Robert Linna.

Anne & Stiili ilulemmikuid valiti sel aastal rekordkoguses — žürii arvates on ilulemmiku märgist väärt koguni 170 ilutoodet.

Anne & Stiili ilulemmikud 2022

Aasta naine dr Le Vallikivi

Üheksandat korda kuulutati välja ka Anne & Stiil aasta naine, kelleks tänavu pärjati Eesti Perearstide Seltsi juhi dr Le Vallikivi.

„Teist aastat vältav koroonakriis on suuresti naiste kriis, sest esiliinitöötajatest moodustavad väga suure osa just naised. Ühed neist on perearstid, kes on patsientidele Covid-19, aga ka kõikide muude haiguste ja terviseprobleemide puhul esimeseks kontaktiks,” põhjendas Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik aasta naise valikut.

Ajakirja Anne & Stiil aasta naise tiitel kuulutati välja üheksandat korda. Tiitli pälvib naine, kelle tänavune tegevus on olnud tulemusrikas ja inspireeriv, kes on astunud välja oma tõekspidamiste eest ning sõna otseses mõttes maailma parandanud. Varasematel aastatel on tiitliga pärjatud Risti koguduse õpetaja Annika Laats, president Kersti Kaljulaid, stsenarist ja režissöör Moonika Siimets, keskkonnaaktivist Züleyxa Izmailova, Terve Eesti Sihtasutuse asutaja Riina Raudne, moedisainer Reet Aus, näitleja Mari-Liis Lill ja ettevõtja Kristel Kruustük.

Anne & Stiili aasta naise tiitli saaja valis välja ajakirja toimetus.

Anne & Stiili ilulemmikud 2022

Anne & Stiili ilulemmikute galaõhtu partnerid on sel aastal Tradehouse, DHL, Kia, Balbiino, Kotka Erahaigla, Rave Mööbel, Chaga.

Vaata suurt galeriid õhtu külalistest:

Vaata saabujate galeriid:



Jaga
Kommentaarid