Looduslikel toimeainetel on võimas vägi! New Nordic omab 30-aastast kogemust taimeekstraktide ja nende organismi turgutavate omaduste kasutamise kohta, teades iga komponendi parimat mõjuala. Looduslike taimsete toimeainete abil saame aktiveerida ja toetada oma naha eluprotsesse ja funktsionaalsust.

Ilu seespidiselt keskendub põhjusele

Toidulisandid, mis on mõeldud nahahoolduseks, toimivad seespidiselt, jõudes nii sügavamatesse nahakihtidesse, kuhu nahale kantavate kreemide mõju ei jõua.

Ilu välispidiselt keskendub sümptomitele

Uutel New Nordicu nahahooldustoodetel on kohene kosmeetiline toime ning need annavad nahale nooruslikuma ja kaunima välimuse.

Looduslikud ja ülitõhusad nahahooldustooted

Uued ilutooted annavad nahale nii kohest kui ka pikaajalist efekti. Samade taimsete aktiivainete ekstrakte kasutatakse nii sees- kui ka välispidiselt kasutatavate toodete puhul ning just see muudabki nende toimet topelttõhusalt.

NATURAL MAGIC™ ANTI-AGEING CREAM
PINGULDAB JA ANNAB SÄRA

Üliniisutav päeva- ja öökreem sisaldab fermenteeritud granaatõuna ja astaksantiini, mis annavad nahale nooruslikuma ja pringima väljanägemise. Kreem parandab naha elastsust, pinguldab ja annab sära, vähendab kortsukeste teket ja annab nahale nooruslikuma väljanägemise!

AMAZING EYE CREAM
NIISUTAB JA PINGULDAB

Amazing Eye Cream on hüaluroonhappel ja ravimtaimedel baseeruv silmakreem, mis aitab siluda ja pinguldada silmaümbrusnahka. Annab nahale lifting-efekti, nahk muutub ühtlasemaks ja siledamaks.

Aitab vähendada silmaümbruse kortsukesi – niisutab, toidab ja silub nahka.

INTENSE MARINE MASK
PINGULDAVA EFEKTIGA NIISUTAV MASK

Intense Marine Mask on intensiivselt niisutav mask, sisaldab punast merevetikat ja Peruu tara vilja, mis annab nahka siluva ja ühtlustava efekti, vähendades peente kortsukeste tekkimist.

Niisutab, toniseerib ja annab nahale sära.

Gentle Face™ nahakoorija on taimsete ekstraktidega näonaha koorija, mis sisaldab mitmesuguseid ürte, sealhulgas hibiskuse ja aprikoosiseemneekstrakti, mis toetavad loomulikke rakkude ja naha uuenemisprotsesse.

PIGMENT CLEAR SERUM
NAHATOONI JA TEKSTUURI ÜHTLUSTAV SEERUM

Pigment Clear™ seerum põhineb India karusmarja ekstraktil ja astaksantiinil, mis korrigeerib tumedaid pigmendilaike – ühtlustub nahatooni ja tekstuuri. Ahendab poore ja jätab naha pehmeks ja niisutatuks.

PIGMENT CLEAR CREAM
ANTIOKSÜDANTIDEGA NAHATOONI ÜHTLUSTAV KREEM

Pigment Clear™ antioksüdantidega nahatooni ühtlustav kreem põhineb India karusmarja ekstraktil ja astaksantiinil, mis korrigeerib tumedaid pigmendilaike – ühtlustab nahatooni ja tekstuuri. Ahendab poore ning jätab naha pehmeks ja niisutatuks.

Parima tulemuse saavutamiseks

Kasuta samal ajal ka vastavaid toidulisandeid, mida sinu nahk hetkel vajaks, NEW NORDIC Skin Collagen Filler Tablets (kollageenitabletid), Skin Collagen SHOT (kollageen vedelikuna, puuviljamaitseline) või Skin Care Hyalurone Active Tablets (hüaluroonitabletid C-vitamiiniga), Skin Care Hyalurone SHOT (hüaluroon vedelikuna – astelpajumaitseline) või Skin Care™ Pigment Clear (naha pigmentatsiooniprobleemide puhul).

Kõik need tooted on taimset päritoul, veganile sobilikud ja dermatoloogiliselt testitud.

Saadaval apteekides üle Eesti ja tootja veebipoes www.newnordic.ee

Jaga
Kommentaarid