Teil pole vaja enam muretseda langevate ja katkevate juuste pärast! NEW NORDIC pakub oma toodetega uudset ja toimivat lahendust juuksevitamiinid + juuksehooldustooted = tihedamad, tugevamad ja säravamad juuksed!

Oma 30-aastase kogemuse põhjal on New Nordic tundma õppinud erinevate looduslike toimeainete võimsat väge ja kasutab seda nüüd oma toodetes.

Saladus peitub selles, et seespidiselt kasutatavad juuksevitamiinid Hair Volume Tablets ja Hair Volume GUMMIES toidavad vereringe kaudu vajalike toitainetega juuksejuuri, soodustades uute juuste kasvu, vähendades samal ajal juuste väljalangemist ning tugevdades juuksestruktuuri.

Kliiniliselt testitud ja toimivad juuksevitamiinid

Auhinnatud ja kliiniliselt tõestatud juuksevitamiinid tablettidena. Hair Volume™-i tabletid toimivad seespidiselt – toimeained varustavad peanahka ja juuksefolliikuleid vajalike toitainetega, parandades nii juuste seisundit ning turgutades uute juuste kasvu. Tabletid sisaldavad mädarõika- ja hirsiekstrakte, aminohappeid L-tsüsteiini ja L-metioniini, vaske, biotiini, tsinki ja õunaekstrakti, mis sisaldab bioloogiliselt aktiivset ainet protsüanidiini B-2. Tsink ja biotiin aitavad säilitada juuste normaalset seisundit. Mädarõikaekstrakt on räniallikas. Räni vähendab juuste väljalangemist ja muudab juuksed ja küüned tugevaks. Aminohape L-tsüsteiin on osa juuste keratiinist. Hair Volume™ – ilusad, lopsakad ja läikivad juuksed. Ainult 1 tablett päevas.

Hair Volume GUMMIES sisaldab seda kõike ning on samal ajal nii kasulik kui ka maitsev!

Välispidiselt soovitame samal ajal kasutada samade põhitoimeainetega juuksehooldustooteid nagu Hair Volume’i šampoon ja palsam, mis lisavad juustele kohevust, siluvad juuksepinda ja annavad läiget.

Sügavama niisutatuse annab suurepärane Hair Volume™ REPAIR MASK. See on taastav juuksemask, mis sisaldab samuti õunaekstrakti, kookosõli, hüdrolüüsitud riisiproteiini. Mask taastab suurepäraselt kahjustatud juuksed, juuste struktuuri ja niiskustasakaalu.

Kõik tooted on SLS- ja SLES-sulfaatideta ning silikoonivabad, kliiniliselt testitud ning sobivad kõikidele juuksetüüpidele!

Joo piisaval hulgal vett
Kas teadsid, et üks juuksekiht koosneb 25% veest? Niisutamine algab seestpoolt ning ka piisaval hulgal vee joomine annab energiat ja tõstab juuste niisutatuse taset. Piisava hulga vee joomine aitab vältida juuste lõhenemist ja habraste juuste tekkimist ning soodustab juuste loomulikku sära ja paindlikkust.


New Nordicu HAIR VOLUME™-i juuksehooldustooted on saadaval hästi varustatud apteekides ja e-poes. Tellida võib ka telefonil 684 3838.

Jaga
Kommentaarid