Nahrin on Šveitsi perefirma, mille tooted on inspireeritud looduse väest, rahvatarkusest ja moodsast teadusest. Nahrini kosmeetika on looduslähedane, toodetud süsinikuneutraalselt päikesepaneelide, maasoojuspumpade ja hüdroenergia koosmõjul. Toodetes kasutatakse hoolikalt laboris testitud parimaid taimseid ekstrakte ja põhjalik testimine ning kvaliteedikontroll tagab parima ja turvalisima tulemuse sinu nahale.

Swiss Nahrini silmakreem Q10-ga sisaldab fenugreek’i ehk kreeka lambaläätse ekstrakti, mis suurendab naha tugevust ja elastsust, parandab üldist nahastruktuuri ning vähendab kortse. Lisaks suurendab marrasnaha paksust ja parandab kaitsesüsteeme. Kokkuvõtvalt parandab fenugreek naha vastupanuvõimet päevastele väljakutsetele ja võitleb vananemisprotsesside vastu.


Erli, 22

„Olen tegelikult ka varem saanud Swiss Nahrini silmaalusekreemi testri, mida sain paar päeva kasutada, ning kuna see jättis mulle võimsa esmamulje, siis olin väga elevil, et saan seda seekord pikemalt testida. Ja tõesti, see kreem teeb imesid! Kuna sel talvel on kuiv nahk minu jaoks suur probleem olnud, siis olen igapäevaselt kasutanud erinevaid näohooldusvahendeid, mis pole kahjuks väga suurt muutust toonud. Kõige probleemsemaks alaks olidki silmaümbrused.

Selle kreemiga aga kadusid mul kuivad kohad vähem kui nädalaga. Selle konsistents oli väga niisutav ja kreemjas, tänu millele oli seda nii mõnus peale kanda. Eriti meeldis mulle seda kasutada just hommikul, kui tundsin end veel poolunes olevat. Siis oli minu jaoks kreemil ergutav efekt, justkui pritsiks hommikul külma vett näkku, ehk siis äratas mõnusalt naha üles.

Kokkuvõttes – soovitan väga seda kõigile! Eriti just kuivema ja tundlikuma nahaga inimestele. Proovige ja veenduge ise.”

Taavet, 24

„Kasutasin Nahrini silmaümbruskreemi seitse päeva, hommikuti ja õhtuti. Muutused, mida märkasin kreemi kasutades: eelnevalt kuiv ja ketendav nahk muutus seitsme päeva jooksul elastsemaks. Ketendus silmalaugudelt vähenes oluliselt.

Kreemi kasutades vähenes ka kuiva naha kihelustunne. Silma ümbrust vaadates tundub naha toon ühtlaselt heledam. Vähenenud on tumedad ringid silmade all. Kreem imendus hästi ja lõhnas meeldivalt. Esmane kasutuskogemus oli meeldiv.”

Swiss Nahrin hoolitseb nii sinu naha kui ka keskkonna eest

Nahrini näokreemid on õhukindlas PP-plastist anumates, mis hoiab ära kreemide kokkupuute õhuga ning seeläbi nende oksüdeerumise ja rääsumise. Samuti on PP-plast kõige lihtsamini ümbertöödeldav plast ja looduse huvides ei kasutata pakkimisel läikivaid papist lisapakendeid.

Nahrini kosmeetika ei sisalda parabeene, parafiini, naftatooteid, PEG- ega halogeenühendeid, ftalaate, mikroplaste, formaaldehüüdi, triklosaani ega muud potentsiaalset kahjulikku, mis tavaliselt kosmeetikatoodetes leidub. Samuti on kõik Nahrini tooted GMO- ja julmusevabad (cruelty free). Nahrini kosmeetikatooted sobivad ideaalselt tundlikule ja allergilisele nahale, on praktiliselt lõhnavabad ja sobivad hästi nii meestele kui ka naistele.

Jaga
Kommentaarid