Tulin Inbanki aasta tagasi ja alustasin süsteemianalüütikuna. See on inimene, kes koostöös arendajaga töötab välja tehnilise lahenduse või annab juhised arendajatele, et teha selgeks, mida on vaja arendada

Kuna ma olen pikki aastaid seda teinud, eelmises töökohas ka, samas on mind alati ka huvitanud, kuidas arendada analüütikute pädevust, et kogu protsess töötaks võimalikult hästi, siis tegin tihti ettepanekuid. Käisin välja, kuidas dokumentatsiooni parandada, kuidas saaksime tööprotsesse optimeerida. Siis umbes kuu aega tagasi tekkiski võimalus uuele ehk nüüdseks praegusele positsioonile liikuda.

Ma olen oma igapäevases töös IT analüütikuna spetsialisti rollis - töötades arendustiimis analüütikuna ja täites ka scrum masteri (teatud tüüpi projektijuht - toim.) ülesandeid. Lisaks sellele täidan ka kompententsijuhi rollile vastavaid ülesandeid. Koos IT-analüütikute ja testijatega töötame välja viise, kuidas tõsta meie töökvaliteeti Inbankis. Otsime viise endi täiendamiseks koolituste abil. Muidugi käib töö juurde kõik muu tüüpiline: uute inimeste palkamine, nende koolitamine ja nii edasi.

Kuidas Sa IT-sse üldse jõudsid?


Jaga
Kommentaarid