Pro Beauté salongidesse ja e-poodi on äsja kohale jõudnud ST.TROPEZ’ uus pruunistav kehakreem ning vaht. ST.TROPEZ on maailma juhtiv pruunistavate nahahooldustoodete bränd, pakkudes professionaalseid tooteid loomuliku jume saavutamiseks kehale ja näole.

ST.TROPEZ on professionaalide ja kuulsuste valik üle kogu maailma ja nüüd saad ka sina endale lubada naturaalset kuldpruuni jumet aasta läbi just nagu staarid!

Miks eelistada ST.TROPEZ’ päevitust?

  • See ei muuda sind oranžiks! Spetsiaalne koostis kindlustab kuldpruuni värvi.
  • Sa näed, kuhu toodet kannad! Tumepruun juhtvärv näitab sulle, kuhu oled toodet kandnud.
  • See ei jäta triipe! ST.TROPEZ’ päevitab ühtlase tugevusega. Kui su keha on tootega kaetud, päevitud ühtlaselt.
  • Saad valida sobiva tumedusastme!
  • ST.TROPEZ’ tooteid saab vastavalt soovile miksida, et su käed, jalad ja nägu ei päevituks liialt tumedalt.


ST.TROPEZ Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion kreem hoolitseb teie naha eest, andes niisutuse 72 tunniks. See kaitseb, silub ja annab loomuliku päevituse iga päev.

Erli, 22

Mulle tegelikult tohutult meeldivad pruunistustooted, kuid kuidagi juhtub alati, et ma neid pikalt ei kasuta. See on selle tõttu, et kodus olen ma vähe ja kui kannan pruunistaja nahale, siis pean arvestama, et kuhugi välja minna ei saa, sest enamasti pean kihi maha pesema 6–8 tunni pärast. ST.TROPEZ Gradual Tan kreemi kasutasin aga kehakreemi asemel. Lõhnas see imeliselt – nagu arbuus, ja üldse mitte tehisliku lõhnaga, mis oli minu jaoks väga oluline. Ning loomulikult päästis see mind mu ajapuudusest, sest mul polnudki vaja teha muud, kui see nahale kanda, pesta käed ja teha oma toimetusi edasi. Sain seda rahulikult mitmeid päevi järjest peale kanda, ilma et tulemus oleks muutunud liiga tumedaks. Soovitangi seda just nendele, kes pigem eelistavad nahale saada mõnusa läike, niisutuse ja kerge jume. Ning kui pole päris kindel, kui tumedat efekti soovid, siis on see kõige parem võimalus järkjärguliseks katsetamiseks.

ST.TROPEZ Luxe Whipped Crème Mousse on pruunistav vaht looduslike nahahoolduskomponentidega: niatsiinamiid, hüaluroonhape, ehhiaatsia ja E-vitamiin. Ülikerge toonitud vaht niisutab, pakkudes samal ajal loomulikku triipudeta päevitust, mis püsib terve nädala ja tuhmub ühtlaselt. Uus luksuslik aroom muudab kasutamise eriti meeldivaks.

Elise, 25

Kasutan pruunistavaid tooteid päris tihti ja olen katsetanud mitmeid erinevaid. ST.TROPEZ Luxe vahu puhul meeldis mulle kõige rohkem, et tulemus jäi väga loomulik. Kindlasti teavad ka teised pruunistustoodete kasutajad laiguliste sõrmede ja käte muret. ST.TROPEZ Luxe vahu puhul pole aga ausalt öeldes aru saada, kas olen päevitunud või pruunistajat peale kandnud. Vaht ise on pigem tihke ja hakkab üsna kiirelt külge, mistõttu soovitan ühtlase jume saavutamiseks kanda seda nahale pigem vähestes kogustes korraga. Kuiva naha korral tasub ka kuivemaid kohti eelnevalt niisutada. Minul see küll ununes, kuid sellele vaatamata jäi kogu päevitus ühtlane. Kuna olen suur pruunistustoodete kasutaja, siis tundub, et leidsin lõpuks enda jaoks selle õige.

Jaga
Kommentaarid