„Meil oli väga hea meel kutsuda nii sarmikaid naisi tutvuma uue Naistemaailmaga ja oli näha, et väljakutset oma sõbrannat, tütart või ema riietada pakkus neile palju elevust,“ tõdes Kaubamaja AS turundusdirektor Enel Kolk.

„Uus Naistemaailm Tallinnas on koht, kust iga naine leiab selle miski, mis just teda paelub. On selleks siis mõnusalt avarad saalid, helged värvid või mitmekesine moemärkide valik,“ rääkis Kolk.

Uuenenud ei ole ainult välisilme, vaid ka moemärkide valik. Kaubamaja moevaldkonna kaubandusjuht Kätlin Häninen selgitas, et uue Naistemaailma arendusega seoses on läbitud pikk protsess, kus nad õppisid oma kliente veelgi paremini tundma ning ostujuhid teevad kollektsioonidest valikuid just klientide eelistusi silmas pidades. „Võib öelda, et Kaubamaja moemaailmade valik tehakse justkui käsitööna spetsiaalselt meie klientide jaoks. Uusi kaubamärke jõudis sel kevadel Kaubamaja Naistemaailma suisa 13,“ märkis Häninen.

Väljakutse tuntud Eesti naistele

Väljakutses osalejavad paarid said Sander Rebaselt erinevad ülesanded riietuse leidmiseks. Anu Saagim ja Reet Härmat pidid valima peorõivad, Anne Reemann tütre Sonjaga ja Piret Kalda tütre Amanda Hermiinega pidid valima riided teatrisse minekuks, Inga Tislar ja Eleryn Tiit brunch'ile, kolmik Kätriin Kübar, Agne Vaher ja Meryl Mägi said ülesandeks riietuda aiapeoks.

Sõbrannad Anu ja Reet kirjeldasid protsessi, kuidas Anu oli teinud kõva eeltöö ja valinud Reedale mitmeid erinevaid rõivaid ning Reet oli lõpuks neli korda riideid vahetanud ja lõpliku kleidivaliku ise teinud. Anu aga demonstreeris oma rõivaid bravuuritarile omase kire ja teatraalsuega.

Piret Kalda ja tütar Amanda Hermiine valisid üksteisele värvikad kostüümid, mida läbis materjalina punane nahk. Ei saa mainimata jätta, et Piret Kalda kandis punase nahast miniseeliku ja leopardimustrilise mantli auga välja! Anne Reemann ja Sonja mainisid, et nemad erinevalt sõbrannast Piretist, jäid ikkagi soliidseks teatri külastajaks ning valituks osutusid Annele imeliselt istuv pastelne pükskostüüm. Sonja sai selga musta puhvvarrukatega kleidi. Muuseas, pastellid ja puhvvarrukad on selle kevadsuve kuumim trend!

Kätriin Kübar tõdes, et tema jaoks on oluline, et lapseootel naine ei peaks loobuma moekatest riietest ning nii valis ta tulevasele emale Meryl Mägile kleidi, mida ta saab kanda nii praegu kui ka peale sünnitust. Agne lähtus enda valikute juures sellest, mis sobiks mõnusale suvisele aiapeole, kuid oleks samal ajal ka soliidne.

Jaga
Kommentaarid