Condé Nasti venekeelsete väljaannete tegevus peatati tegelikult juba 8. märtsil, mil Vogue Russia teatas oma Instagrami kontol, et usuvad, et tegemist pole hüvastijätuga, vaid lühikese pausiga. “Loodame, et saame peagi oma tööd jätkata,” kirjutasid nad ja pole peale seda enam oma kontole ühtegi postitust teinud. Nüüd on see lootus kustunud.

Vogue avas Venemaal toimetuse 1998. aastal ja selle kaant on kaunistanud tuntud näod Claudia Schifferist ja Kate Mossist Bella Hadidi ja Kendall Jennerini välja. Briti ajakirjanik Fiona McKenzie Johnston, kes regulaarselt venekeelsesse väljaandesse kirjutas, kinnitas, et toimetus oli alati rahu poolt ja sageli kasutati ajakirja platvormi sõjavastaste sõnumite levitamiseks. Ka märtsikuu alguses avaldas Vogue Russia seeria illustratsioone, mis olid mõeldud levitama rahu pooldavat sõnumit.

Condé Nasti kodulehe andmete põhjal oli Vogue Russial rohkem kui 800 tuhat lugejat ja see oli kõige loetum kõrgmoeajakiri riigis. Kõikide ettevõtte frantsiisi alt ilmuvate ajakirjade mõju ulatus kokku rohkem kui 21 miljoni inimeseni.

Lynch lisas, et ca 10% nende Venemaa alluvatest jäävad täitma kindlaksmääratud ülesandeid. “Meie absoluutne prioriteet on teha endast kõik olenev ja toetada kõiki, keda see olukord mõjutab, sh pakkuda kõrgemaid lahkumishüvitisi ja hüvesid, tuge ja ümberpaigutamisprogramme ning juhendada pühendunud töötajaid, et neil oleks kergem teistel turgudel olevatele vabadele positsioonidele kandideerida.”