Maxilla Hambakliinikul on üle 33 aasta kogemust, olles üks Eesti esimesi erahambakliinikuid! Nende aastate jooksul on Maxilla Hambakliinik alati kõige olulisemaks pidanud oma patsientidele kvaliteetse hambaravi ja suurepärase klienditeeninduse pakkumist.

Maxilla Hambakliinikuid on üle Eesti viis: Tallinnas kolm, Tartus ja Elvas (vaata kliinikute virtuaaltuure).

Maxilla avas jaanuaris uue moodsaima tehnikaga hambakliiniku Tallinnas Tähesajus aadressil Tähesaju tee 11. Kliinikus on olemas ka spetsiaalselt lastele sisustatud kabinet.

Kõik Maxilla kliinikud on varustatud modernse hambaravitehnika ja parimate materjalidega. Kliinikutes töötavad arstid on oma ala spetsialistid, kes pideva enesetäiendamise kõrval panevad rõhku ka hea ja meeldiva klienditeeninduskogemuse pakkumisele.

Maxilla meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda patsientidele parimaid lahendusi, professionaalset hambaravi ja meeldivat kogemust. Iga patsient peab tundma, et temast hoolitakse — olgu ta mure suur või väike.

Maxillas pakutavad teenused:

Hambaravi ja proteesimine

Hambakaariese profülaktika

Juureravi mikroskoobiga

Ortodontia

Ortodontiline ravi kapedega

Implantoogia

Suukirurgia

Osteopaatia

Parodontoloogia

Maxilla Hambakliinikud on Eesti Haigekassa lepingupartnerid. Maxilla Hambakliinikutel on väga mugav võimalus teha oma broneering veebis: maxilla.ee/broneering

Maxilla kliinikutes on sõlmitud alla 19-aastaste hambaravileping ja kasutada saab ka täiskasvanute hambaravihüvitist.
Tallinnas Novira Plazas asuval Maxillal ja Tartu Maxillal on leping ka näo- ja lõualuukirurgia erialal.

Maxilla Hambakliinik
Tallinn, Novira Plaza, Tartu mnt 25, +372 660 1006
Tallinn, Rotermanni, Laeva 2, +372 623 2302
Tallinn, Tähesaju, Tähesaju tee 11, +372 600 4123
Tartu, Soola 8, +372 737 1100
Elva, Kesk 27/1, +372 735 6777

Sakala Hambaravi — oskused, moodne tehnoloogia ja mugavus


Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.
Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhtumid tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Sakala Hambaravis pakutakse ka üldnarkoosis ja sedatsioonis hambaravi. Seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosis hambaravi (üldanesteesias hambaravi) kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul selleks, et vähendada kaasnevat valutunnet või ravi puhul ilmnevaid vastureaktsioone, on üha sagedasem põhjus säärase ravimeetodi kasutamiseks suur hirm hambaravi ees. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad — tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset (kui üldse) patsiendipoolset koostööd.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12, Tallinn
+372 5335 9966

Lumen Hambakliinik — Sinu Hambakliinik Viimsis


Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Käes on meie 30. tegutsemisaasta Eesti hambaraviasutuste maastikul. Kliinik on arenenud ja kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Patsiendist hoolimine, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine — need on väärtused, millest püüame alati juhinduda.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:

- Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;
- Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimisvahendid, oma CAD / CAM-i hambalabor ning uued ravikabinetid ja kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile. Kõik kliiniku ruumid on varustatud õhupuhastajatega, kindlustame alati patsientidele steriilsed ja nõuetekohased vahendid. Ooteruumid on avarad ja turvalised.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks. Üha rohkem on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Õnnelikuks on tehtud patsiente uute, „üle kogu suu” naeratustega, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD — Digital Smile Design) ja patsiendiga arutamine.

Pakutavad teenused:

konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid. Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba 11 aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. See on päris pikk kogemus. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad kõigest päevaga. Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Haigekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses, nii lapsi kui ka kõrgeealisi. Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksuvõimalusi.

Täname oma patsiente ning hindame usaldust ja koostööd.

www.lumen.ee
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812, +372 53416072

Viru Hambakliinik – kesklinnas asuv kaasaegne kliinik koos hambalaboriga


Tallinna üks juhtivamaid hambakliinikuid, Viru Hambakliinik, tegutseb 2005. aasta kevadest ja pakub kõiki hambaraviga seotud teenuseid – alates hambaravist kuni implantoloogia ja esteetiliste protseduurideni.
Meie töötajad on oma ala spetsialistid, meie seadmed ja materjalid on kaasaegsed ning kvaliteetsed. Samuti on kliinikus oma hambalabor.

Igas ravikabinetis kasutatakse madala kiirgustasemega digitaalset röntgensüsteemi, tänu millele saab röntgenpildid tehtud ravitoolist tõusmata. Lisaks on võimalik teha ka panoraam- ja 3D-röntgenit.

Mis täpselt toimub juureravi visiidil? Juureravi viiakse läbi mikroskoobi all, mis tagab kvaliteetse ravi ja püsiva tulemuse. Juureravi visiidid kestavad tavapärasest kauem, seega tuleks iga külastuse puhul kuni kaks tundi aega varuda.

Juureravi tehakse tuimestusega ning hambale asetatakse kofferdam, et hammas ei puutuks väliskeskkonnaga kokku. Kofferdam on kummist abivahend, millest on kasu nii patsiendile kui arstile. Mõlemad saavad protseduuri ajal end rahulikult tunda ja kvaliteetset hambaravi nautida, sest:

  • vesi, puru ega kibedad ravilahused, millega juurekanaleid loputatakse, ei satu suhu
  • sülg ja selle bakterid ei kogune vahepeal suud puhates hambasse
  • kui hambaarstil juhtub mõni väike instrument käest libisema, ei jõua see patsiendi kurku.


Lisaks tehakse Viru Hambakliinikus ka laialdast laserravi. Lasereid kasutatakse hambaravis tõhusate abivahenditena:

  • juureravis vana juuretäidise eemaldamiseks ja juurekanalite tõhusaks loputamiseks/steriliseerimiseks
  • igemeravis ja periimplantiidi ravis
  • implantoloogias, suukirurgias
  • moodustiste eemaldamiseks, suulimaskesta haiguste (herpes, aftid, lihhen jne) raviks.


Samuti valmistame individuaalseid kapesid, millega saab kodus lihtsalt ja tõhusalt hambaid valgendada. Teostame ka kabinetis hammaste valgendamist.
Kõiki protseduure saab teostada ka meie partnerkliinikus Rotermanni Kliinikus, mis asub Rotermanni kvartalis.

Viru Hambakliinik on samuti Eesti Haigekassa lepingupartner.

Viru Hambakliinik
Hobujaama 4, Tallinn
+372 660 2302
+372 52803889

Rotermanni Kliinik
Rotermanni 2
+372 6661540

Jaga
Kommentaarid