Viru Keskuses toimunud castingul toimus potentsiaalsete modellide registreerimine, mõõtmine, pildistamine ning lisaks oli võimalik oma oskusi demonstreerida ka catwalkil. Modelliotsingule olid kohale tulnud nii disainerid kui modelli- ja castinguagentuur Agency Icon, kes endagi ridadesse uusi nägusid otsib.

“ERKI Moeshow modelli casting on tänaseks juba pika traditsiooniga, noortes elevust ja ootusärevust tekitav sündmus. ERKI laval astub publiku ette igal aastal ligi 130 modelli, kellest igaüks saab personaalse looki, mis on seotud konkreetse kostüümiga. Läbi ajaloo on ERKIl modellina üles astunud nii mõnigi Kunstiakadeemia armastatud õppejõud, kaastudeng või hoopis mõni avaliku elu tegelane. ERKI oma vaatemängulisuses annab võimaluse tuua lavale erinevaid karaktereid. Meie castingul ei ole rangeid, standardseid nõudmisi. Oluline, et castingule tulija on julge, isikupärane ja siiralt tema ise,” kirjeldas aset leidnud sündmust ERKI Moeshow peaprodutsent Karin Kiigemägi.

ERKI Moeshow leiab tänavu aset 11. juunil, mil jõuavad lavale 15 noore moelooja kollektsioonid nii Eestist kui välismaalt.