Meigieemaldamine on Kethile kuueastmeline protseduur. “See on üsna tüütu. Kasutan puhastuspiima ja silmameigieemaldajat, näonaha puhastajat ja toonikut. Seejärel kasutan aknevastast seerumit ja niisutavat kreemi. Kui nahk on rikutud, tuleb mässata vähemalt pool aastat, enne kui selle korda saad.”

Hommikusest ilurutiinist rääkides rõhutab Kethi kõigepealt veejoomise olulisust. “See ei ole muidugi vaid näohoolduses oluline. Nägu puhastan kõigepealt puhastuspiimaga, seejärel kasutan toonikut ja silmakreemi, ning pipetiga seerumit. Siis paksult kreemi ja päikesekaitsekreemi – viimane peab olema spetsiaalselt näo oma. Kasutan meigi alla primeri’it ja seejärel mineraalpuudrit. Iga kord, kui lähen tööle ilma meigita, pean kohe mingile võttele minema ja ma ei taha seal ilma meigita olla,” muigab Kethi.

Kethi ema Meeli nendib, et tema meigib end oluliselt vähem kui Kethi. “Kui jumestust vähem kasutada, siis säilib ka nahk paremini. Ma ei mäleta erilisi vahendeid, mida oleksin meigi eemaldamiseks kasutanud. Üldiselt arvan, et nn meigivaheajad on head, eriti, praegu kevadel.”

Kuula saatest veel täpsemalt naiste näohooldusrutiini kohta; milliseid ilunippe on ema tütrelt ja tütar emalt õppinud; millal nad alustasid noorendavate näohooldustoodete kasutamist; milliseid iluäprdusi on neil ette tulnud ja palju muud põnevat!

Jaga
Kommentaarid