Birgit Skolimowski Jewellery, 109 eurot

Kevadhooaeg vajab tähistamist ja lustlikkust, et selles kaasa mängida ning end inspireerida lasta. Hooaja kirglik flirt käib kergete pastelsete värvidega. Kuulsate ehtebrändide uusimates kollektsioonides on märgata, kuidas helge värvigamma kokku kõlab.

TiSento Milano uues kollektsioonis kohtame nõiduslikult vesise helgiga õrnroosasid ehtekivisid ja seda täiesti uutes põnevates vormides. Käekellade sektoris on malbe roosa kindlalt kanda kinnitanud, mängeldes ja püüdes tähelepanu nii kellakettides, -rihmades kui ka sihverplaatidel. Fossili moemärgi värske kollektsiooni valikus on mitmeid maagilise roosa mõjusse sattunud käekellamudeleid.

Fossili käekell, 240 eurot

Mida on veel moeveergudel märgata?

Ehtemaailm näitab meile asümmeetrilisust, millele sekundeerimas klassika ja kohtumine troopiliste karakteritega. Taas kantakse prosse ja ehitakse dekoltee boheemlaslikus stiilis kaelaehetega.

Nominationi pärlitega kõrvarõngad

Tulihingelised moejüngrid kandsid juba möödunud hooajal kõrvarõngaid üsna tavatul moel. Ühes kõrvas oli suure vormiga efektne kõrvarõngas, samal ajal kui teises minimaalne detail sama kõrvarõnga disainist. Nüüd valitseb täielik vabadus ning võime üht kõrva ehtida kas või liblikaga, kui teises vastukaaluks midagi geomeetrilist. Klassikalise stiili peenetundelistele gurmaanidele pakutakse pärleid ning XXL-pikkuses rippuvaid ja elegantseid kõrvarõngaid. Pärlid olgu suured ja lopsakad – veelgi parem, kui nende pindu katavad looduse puudutuse jäljed. Kohe kindlasti ei pea pärl sel hooajal olema korrektse kuju, läike ja värviga. Pigem on eelistatumad need, millele loodus jätnud eristumise karakterit.

Goldtime'i kõrvarõngad

Kevadsuvine troopiline vibe on ka ehete disainikeeles lahti jutustatud, kohtame papagoisid, liblikaid, flamingosid, meritähti, eksootilisi roomajaid. Näiteks on Thomas Sabo valikusse kõik need eksootilised elemendid sisse pikitud.

Thomas Sabo flamingo otse troopikast

Järgmisena pööraks moeveergudel uue lehekülje, kus fookuses on pintsaku reväär ja kaunid kaelad. Sealgi on toimumas midagi põnevat, sest prossid on tagasi. Pinnad on läikivad, metalsed, tugevad ja vormilt suured, ehk isegi veidi skulptuursed.

Moepiiblid rõõmustavad, sest peagi saame end vabastada sallidest, kõrgetest kaelustest ja julgelt oma ilusad kaelad ehtida. Moelavadel on esitletud stiili, mille nimeks „California tüdruk” – see innustab sättida kaela mitmeid ultrapeeneid kette, mängida kulonitega nende otsas ja seada need kõik erikõrgustele. See stiil on hetkel väga kuum, mis lisab hetkega välimusele trendikust ja mõnusat vallatust.