1. Nars Sheer Glow - armastus esimesest silmapilgust! Mul peab nii isiklikus kosmeetikakotis kui meigikohvris alati olema Nars Sheer Glow jumestuskreem. Hetkel on mul isegi kolm erinevat tooni. See on tõeliselt kattev, kuid jääb nahal väga kerge ja kauni kumaga. Mul on väga valge nahk ja sellega sobib täiuslikult toon "Mont Blanc". Ostsin lisaks üsna tumeda tooni, mis kannab nime "Barcelona" ja vahel, kui kasutan isepruunistuvat, siis segan omavahel nii "Mont Blanci" kui ka "Barcelona" ja saan näole sobiva tooni.
Narsi Eestis ei müüda, seda tasub tellida nende kodulehelt. Kui saatmiskulu tundub kõrge, võib tooteid tellida näiteks sõbrannadega mitme peale ja teatud summa pealt saatmiskulu ei tulegi.

Jumestuskreemid

2. Clarinsi puuderkreem Everlasting Foundation+ on taaskord ideaalne katvus, ta minimeerib poore ja sobib nendele, kellel on kombineeritud ja õline nahk. Jumestuskreem meeldib kindlasti kandjale, kes soovib nahal erakordset matti tulemust. Väike päikesekaitse ei tee paha, seega on rõõmustav, et jumestuskreem peidab endas päikesekaitset SPF 15.

3. Diori jumestuskreemidega olen alati hästi läbi saanud. Diorskin Forever on taaskord selline, mida julgen igale naisele soovitada. Kui sul on probleemne nahk, katab ta kenasti igasugused ebatasasused ja kui oled see õnnelik, kes omab veatut nahka, siis kulub puuderkreemi iseäranis vähe. Diorskin Foreveri suur eelis on see, et ka Eestis on nende valikus palju heledaid toone ja iga põhjamaa naine leiab enda nahaga sobiva jumestuskreemi.

Millised on ülejäänud kaks jumestuskreemi, mida Stella oma TOP 5 soovitab? Loe Stellariumist.