Weekend Festival Baltic 2018, esimese päeva stiil

Festivali meigi tegemise jaoks on vaja ripsmeliimi, glitterit ja juukselakki. "Kunstripsmete liimiga kinnitad sära näole, lased juukselakki peale ning siis ta püsib pikka aega. Kivikesi kinnitame nii kulmude ja naha peale – nii kuidas inimene soovib," selgitas patse punuv Merilin.

Soengu tegemise aeg sõltub sellest, kui palju patse omale pähe soovitakse. Ühe patsi võib valmis teha paari minutiga, aga terve pea koos lisajuustega võib võtta tund kuni poolteist. "Selleks mul on kätele pandud juuksegeel. Geeli abil on mul parem võtta salk ja seda punuda. Ta ei lähe nii karvaseks. Panen lõpuks laki peale, siis ta on ilus sile. Kui soovivad UV-spreid, siis lisan ka selle." Ilutelki on võetud kaasa ka paelad, mida patside sisse siduda.

Weekend Festival Baltic 2018, esimese päeva stiil

Ühe tukapatsi punumine läheb festivalil maksma viis eurot, kes soovib aga kahte spreivärviga säravaks tehtud patsi, peab välja käima 20 eurot, koos paeltega 25 eurot. Glitteri ja kivikeste lisamine meigile läheb kohapeal pidulisele maksma viis eurot ning täismeik 25 eurot.