Restorani:
KLEIT 89.95 €
Mosaic

Ametlikule vastuvõtule:
PÜKSTÜKK 89.95 €
Mosaic

Pidulikule õhtusele üritusele:
PÜKSTÜKK 139.90 €
Bastion

Ütlesid “jah” pulmakutsele?
Nüüd ütle “jah” sobivale kleidile!

Valides pulmakülalisena sobivat riietust, jälgi, et oleksid väljapeetud ja stiilne ega trumpaks enda välimusega pruutpaari üle. Samuti tasub olla ettevaatlik liialt paljastavate lõigete puhul, sest nii on risk pälvida sobimatut tähelepanu.

Pulmakülalise riietuse meelespea:
1. Pulmas ning sellele eelnevatel üritustel (kihluspidu, tüdrukuteõhtu, prooviõhtusöök) ei tohiks kanda pruudilikku üleni valget, kui just temaatiline dresscode nii ette ei kirjuta.
2. Kirikliku laulatuse puhul eelista konservatiivsemat riietust. Avar dekoltee kata salliga ja paljastele õlgadele vali kleidiga sobiv õrn kudum või jakk. Laulatuse toimumiskohast sõltumata vali miniseeliku asemel vähemalt põlvedeni ulatuv pikkus.
3. Vanem generatsioon on pidanud musta kandmist pulmas lubamatuks, kuid aeg on läinud edasi, trendid muutunud ning tänapäeval sobib klassikaline väike must kleit pulmas kandmiseks ideaalselt, eriti õhtusel peol.
4. Parem rohkem kui vähem. Kuid mõõdukalt. Pulmakülalisena võid julgelt eelistada glamuursemat ja pidulikumat välimust. Siiski tasub vältida diskopalli meenutavaid sädelevaid litterkleite, mida on keeruline fotodele jäädvustada. Samuti loobu mõttest kanda kleiti, millega kooliballil särasid.

Kevadsündmuste klassika – koolide lõpetamised
Kooli lõpetamine on eriline ja meeldejääv sündmus ning selleks sobivat riietust valides tuleks mõelda ennekõike lõpetaja enda peale. Riietus peaks väljendama kandja iseloomu ja stiili ning kindlasti on mõttekas hinnata, kas riietust soovitakse ka hiljem kanda või on selle puhul pigem tegemist ühekordse ja ainulaadse mälestusesemega. Eelistades unikaalset kleiti on võimalik pöörduda ka moedisaineri poole, kelle käe all valmib eritellimusena kordumatu moeteos.

Koolilõpetajatele:
KLEIT 159.90 €

KLEIT 99.95 € Mosaic

Kooli lõpetamisel külalisena osalemine on suur rõõm ja au ning riietuse valikul võib lähtuda pulmakülalisele kehtestatud sarnastest põhireeglitest. Siiski tuleb lisaks silmas pidada ka seda, et põhi-, kesk- ja ülikoolides võivad riietusnormid oluliselt erineda. Riietus võiks olla mugav ja lasta seda olulist päeva nautida.

Suvised grilliõhtud sõpradega
Hea toit, mõnus atmosfäär, soe ilm ja meeleolukas seltskond – see on ideaalne kombinatsioon pikkadesse sumedatesse suveõhtutesse. Nii menüü kui ka sobiva riietusega üllatamiseks on loendamatu arv võimalusi. Vältimaks enne järgmist grillipidu üleliigset stressi sobiva riietuse valikul, leiadki järgnevalt mõned värsked soovitused.

Jaga
Kommentaarid