Varem paistis Kardashianite klann selliste kleitide kandmisega silma, nüüd aga kannavad seda stiili ka julgemad. LVHM (Prantsusmaal registreeritud maailma suurim luksuskaupu tootev kontsern) auhinna võitja Nensi Dojaka paistis ka taolise kleidiga silma. Kleiti iseloomustab läbipaistev materjal ja rohked väljalõiked.

Kootud kleit soonikkoes

Üks mõnus ja ilus kootud kleit võiks ikka igal naisel kapis olla! Selle aasta kootud kleidi trend on liibuv, maksimaalselt pikk ja soonikkoes. Täiesti vastupidine eelmisele trendile, mis näitab võimalikult palju ihu.

Erk minikleit

Julged ja paljastavad trendid jätkuvad - ka minikleit teeb sel aastal võidukäiku. Tundub, et võib kuuma suve oodata. Kõlab hästi, kas pole? Aga minikleit on alati huvitavam, kui see on erksas värvitoonis.

Kallistav kleit” ehk Gather Round

Kleit, mida saab kanda ka külmematel kuudel ja sobib pea igale kehatüübile. Inspiratsiooni sellise kleidi kandmiseks annavad Loewe, Proenza Schouler, Rick Owens ja Jacquemus.

Valge kleit

Ükskõik, kas sa oled sel aastal abiellujate seas või mitte, valge kleit on igal juhul selle aasta üks trendidest. Lühike, pikk, tagasihoidlik, elegantne, detailiderohke või tavalisem - valge kleit sobib peaaegu igale üritusele ja näeb tõeliselt šikk välja. Eriti päikest saanud keha peal.

Allikas: Who What Wear