Aknega kaasnev enesehinnangu langus on paras väljakutse vaimsele tervisele. Tarjo soovitab kuulata teiste sarnase diagnoosiga inimeste lugusid: „Minu puhul oli abi sellest, et rääkisin oma tuttavaga, kes mulle ka Eucerini tooteid soovitas. Kellegi isiklik kogemus esiteks tekitab tunde, et sa pole oma murega üksi, ja teiseks annab lootust, et aknest on võimalik paraneda.”

Raskekujulisest aknest vabanemiseks tuleb kindlasti konsulteerida nahaarstiga ja mõnikord on vaja läbida pikk raviperiood. Paraku jätab akne nahale oma jäljed ning paranemise järel tuleb tegeleda armidega ehk põletikujärgse hüperpigmentatsiooniga, mis on tegelikult paljude nahahaiguste ja -vigastuste tagajärg.

Dermakosmeetikabränd Eucerin tõi turule kaks uut nahahooldustoodet, mis aitavad kiirendada aknejärgsete laikude kadumist. Eucerini seerum DermoPure Triple Effect ja sama sarja kaitsev emulsioon SPF 30 on tõestanud oma võimekust aknejärgses nahahoolduses.

Tarjo tunnistab, et aknest paranemisel toetasid teda just Eucerini DermoPure’i tooted. „Kasutasin spetsiaalselt akne ravi toetamiseks mõeldud tootesarja ning see aitas ennetada uusi puhanguid, aga leevendas ka aknearme. Nüüd on armid mu nahal juba palju heledamad kui varem,” rõõmustab ta. Oluline on teada, et armid muutuvad veelgi tumedamaks just päikesekiirguse tõttu. Seepärast on tähtis akne ravi ajal, aga ka pärast seda kasutada SPF-tooteid, mis kaitsevad päikesepõletuse ja naha ebaühtlaseks muutumise eest.

Tarjo teab, et probleemse naha hooldamisel tuleb olla järjepidev. „Nii nagu ravimite võtmisel, nii peab ka põletikulise naha ravimisel ja hooldamisel jälgima kindlat rutiini. Mina kasutasin tooteid nii hommikuti kui ka õhtuti, kusjuures SPF 30 kaitsega emulsiooni ei jätnud ma kasutamata ka pilvise ilmaga. Üllatavalt kiiresti nägin paranemismärke,” kinnitab ta.

Jaga
Kommentaarid