Naiselikud ja lihtsad lõiked on äsja uuenduse läbi teinud Ivo Nikkolo brändile väga omased. Äsja toimunud Riia moenädalal andis bränd Läti moegurudele inspiratsiooni, mida tänavu kevadsuvisel hooajal kanda. Mitmeid esemeid on Eesti turul juba tutvustatud ja esitletud rõivad ning aksessuaarid kauplustes üle Baltikumi täiesti olemas.

Ivo Nikkolo moemaja 2022. aasta kevadsuvine kollektsioon

„Suvekollektsioonist ei saa mõistagi puududa värvid. Ivo Nikkolos järgime endiselt meile omast naturaalset joont – seda ka pehmes värvigammas. Palju on rohelise erinevaid varjundeid, suvist taevasinist ja kõrbetoone. Samuti esitleme uhkusega oma majas toodetud Ivo Nikkolo originaalprinte,“ iseloomustab peadisainer suvist moodi.

Naturaalseid ja mahedaid toone soovitab Vaaderpass eelkõige sellepärast, et neid on lihtne omavahel kombineerida ja esemeid saab vabalt kanda ka sügistalvise garderoobiga.

Ivo Nikkolo moemaja 2022. aasta kevadsuvine kollektsioon

Kombinatsioon mõnusalt lendlevast lõikest ja naturaalsest kangast on kuumal suvepäeval keha vastas kõige mõnusamad. „Kõlab ehk tuttavalt see hetk kuumal suvepäeval, kui päike paistab ja merelt tuleb mõnusalt jahutav briis, mis paneb riided lendlema. oleme disaininud palju lendlevaid ja õhulisi esemeid ka Ivo Nikkolo kevadusvisesse kollektsiooni,“ kirjeldab Vaaderpass.

Suvine Ivo Nikkolo rõivakollektsioon pakub kandjale rohkelt naturaalseid ning jätkusuutlikke materjale – näiteks on valikus palju orgaanilist puuvilla ja Tencelit. „Suve hakul ootavad kliendid alati ka linakangast tooteid, mida on hea kuumade ilmadega kanda. Selles osas pakume samuti laia valikut,“ lisas Vaaderpass.