Keskkonnateadlikele mugavusearmastajatele: uue ajastu elektriline crossover Ariya

Sinu pere on oma igapäevavalikutes keskkonnateadlik ja soovite samas vaimus kasvatada ka oma lapsi? Küll ei soovi te teha liigseid järeleandmisi mugavuse osas? Sellisel juhul sobib teile hästi kuni 500-kilomeetrise sõiduraadiusega crossover Nissan Ariya, mis on täiesti uus peatükk Nissani täiselektriliste autode arenduses. Võimsa kiirendusega, kuid mugavat sõidukogemust võimaldav Ariya pakub õhulist salongiatmosfääri ja stressivaba liiklemist teadmisega, et auto hoolitseb ka ise oma sõitja eest. Pikk sõiduulatus ühe laadimisega muudab selle auto sobilikuks nii igapäevasteks linnasõitudeks kui ka pikemateks seiklusteks raskematel teedel.

Nissani uus elektriautode platvorm, millele on ehitatud ka Ariya, andis disaineritele võimaluse luua auto, mida ei piira senised arusaamad, kuidas auto nii salongilt kui ka väliskujult välja nägema peaks. Nissan kutsub Ariya väljanägemist ajatuks Jaapani futurismiks, mis kombineerib funktsionaalsuse, turvalisuse ja innovatsiooni. Salong meenutab pigem tulevikukohviku mugavat keskkonda kui klassikalist arusaama auto sisemusest. Auto võimsuse eest hoolitsevad kaks täiselektrilist mootorit, mis tagavad autole sujuva nelikveo. Nii uinuvad pere pisemad selles hiirvaikses ja mugavas salongis nagu võluväel.

Ariya on Eesti esindustest ette tellitav juba nüüd ning mai lõpus ja juuni alguses on Tallinnas testisõidupäevad, kus saab autot ise järele proovida. Kiirematele tarnitakse Nissani uued täiselektrilised autod kätte juba sel sügisel.

Tasakaalukate inimeste valik: iseendale elektrit tootev e-POWER

Sina ise või sinu elukaaslane ei torma liiga kergekäeliselt uuendustega kaasa minema, vaid vajate muutusteks aega? Mõistlik! Sellisel juhul võiks teie pere valik olla e-POWER. See uus Qashqai kavatseb pakkuda rohkemat, kui kliendid oskaksid ühelt klassikaliselt pereautolt oodata. Mugavus, rafineeritus ja tehnoloogia on kõrgeimast kategooriast, mis teeb sõitmise meeldivaks nii juhile kui ka suurematele ja väiksematele kaassõitjatele. Praeguseks enam kui 3 miljonit autot müünud Qashqai on oluline samm Nissani plaanist nakatada aina enam kliente elektriusku.

Autol olev e-POWERi jõuseade on ainulaadne selle poolest, et bensiinimootorit kasutatakse ainult elektrienergia tootmiseks ja rattaid käitab ainult elektrimootor. See on täiesti uut tüüpi jõuseade klientidele, kes pole veel valmis täiselektrilist sõidukit ostma, kuid tahavad nautida elektrifitseeritud jõuseadme eeliseid. Nii saab klient elektriauto kvaliteedi ja mugavuse, kuid ei ela etteantud sõiduraadiuse piiravas maailmas. Turvaline valik mitme väikelapsega peredele, kelle argipäev on niigi sageli ootamatusi täis.

Peamine erinevus võrreldes teiste tavaliste hübriididega on see, et uue Qashqai elektrimootor on sama suur nagu tavalises täiselektrilises autos. See võimaldab kohest kiirendust, mis on elektriautode klientide seas osutunud väga menukaks. Mootoriga käitatav generaator säilitab aku laetust, kuid see võib lisavõimsuse tagamiseks varustada elektriga ka otse mootorit. Mootor töötab optimaalses pöördevahemikus, mis tagab maksimaalse ökonoomsuse, ent samal ajal on seda hoolikalt häälestatud nii, et müra oleks minimaalne ja et järsul kiirendamisel tekiks loomulik seotuse tunne. Nii ei pea kartma, et mõni pere väiksem liige äkiliste kiirenduste peale unest üles võpataks.

Uus põlvkond järgib eelkäijate juhtpõhimõtteid, milleks on jõuline kujundus, säästlik mootor ja täiustatud mahutavus koos parema kvaliteedi ja kõrgemale klassile omase sõiduelamusega. Uus Qashqai tõstab kindlasti lati crossover’ite segmendis uuele kõrgusele.

Suuremale perele: uus X-Trail

Sul on tunne, et teie pere ja kõik kompsud ei taha kunagi autosse ära mahtuda? Sellisel juhul võiks teie valik olla uus X-Trail. Selle pereautoks mõeldud linnamaasturi neljandas põlvkonnas on alles kõik eelmiste põlvkondade õnnestunud omadused: paindlik ja mitmekülgne salong koos uusimate pardatehnoloogiatega. Nagu ka eelmised põlvkonnad, on ka praegune X-Trail saadaval kokkupakitava kolmanda istmereaga, mis tähendab, et auto ruumi ja mahutavusega saab mängida vastavalt sellele, kui palju teid ennast parasjagu autos on või kui palju kompse on tarvis endaga kaasa pakkida.

Uus X-Trail on saadaval koos Nissani e-POWERI jõuseadmega. Lisaks on uuel X-Trailil kasutada Nissani unikaalne e-4ORCE tehnoloogia, mille veojõud neljale rattale tagab auto suurepärase juhitavuse ka raskeimates oludes – nii maanteel kui ka maastikul. Ja küllap oleme kõik nõus, et lastega sõites on turvalisus esmatähtis!

Perele, kellel on palju siia-sinna sõitmist – uus hübriid-JUKE

Sinu peamised sõidud koosnevad laste siia-sinna, kooli ja huviringidesse vedamisest? Sellisel juhul võiks sinu valik olla uus hübriid-JUKE. Teame ju kõik väga hästi, milline on selliste pidevate linnasõitude mõju kütusekulule.

Appi tuleb Nissani ikooniline ja kompaktne crossover JUKE, mis saab peagi uue hübriidjõuallika, mis suurendab tundlikkust ja jõudlust ning vähendab heitkoguseid ja kütusekulu. See pakub klientidele olulisi eeliseid: täiselektriline kohaltvõtt, suurem sõidunauding, väike kütusekulu tänu nutikale multimodaalsele käigukastile, tõhusale regeneratiivsele pidurdamisele ja suure jõudlusega akule.

Tagatipuks tagab intelligentne ajamisüsteem, et kuni 80 protsenti linnasõidust toimub täielikult elektrirežiimis ja vahepeal kasutatakse hübriidfaase, et enne elektrirežiimi naasmist akut laadida. Uus JUKE alustab alati sõitmist elektrirežiimis ja võib selles režiimis jõuda kiiruseni kuni 55 km/h, et juht saaks nautida pidevat elektrilist sõiduelamust. Hüvasti, kõrgustesse küündivad kütusearved!

Kes muretseb, mis saab JUKE-i sportlikust kupee-crossover’i disanist, siis ei ole tarvis – see jääb uuel Hybridil alles.

Vaata lähemalt: www.nissan.ee

Jaga
Kommentaarid