„ERKI Moeshow salarelv on üliõpilaste isetegemine. Sündinuna nõukogude ajal moe ja teiste erialade üliõpilaste nii öelda iseseisvatest töödest, on ERKI Moeshow'l tänaseni tunda sunni puudumine ja leidlikkus, tudengite tegutsemisrõõm iseseatud sihtide saavutamisel,“ kirjeldas Eesti kunstiakadeemia rektor Mart Kalm.

Nii nagu kahel eelneval aastal, jõuavad ka seekord moelavastused publikuni erinevate etteastete teel. Selleaastase moeetenduse teeb aga eriliseks catwalk'i tagasitulek. Nii jaguneb seekordne moeetendus kaheks vaatuseks, mille vahel on pooletunnine paus.

Pärast vaatuste lõppu näeb kõiki kollektsioone veel omakorda poole tunni jooksul. Võitja kuulutatakse välja kell 21. Pärast seda on kõik moehuvilised oodatud kultuuriklubisse Uus Laine, kus toimub ERKI Moeshow järelpidu.

I vaatus - Siim Oja, Merily Mikiver & Marion Mölder, Nele Kurvits, Anastasia Pjatakova, Eneken Johanson, Laura Luize Valtere, Ron-Jonas Verlin.

II vaatus - Johanna Mauer ja Brigita Kasemets, Alice Pärtelpoeg, Joanne-Heleene Sõrmus, Liis Laanisto, Romet Kaljo, Grete Laba, Mairo Seire.