Just seetõttu valis Gram-Of-Funi solist Kristel Aaslaid viis sihtkohta, kuhu tasuks suvel kindlasti minna. Lisaks jagas ta sobivat Spotify playlist'i, mis kindlasti aitab suvisel tundel naha vahele pugeda.

„Proovisin siia nimekirja peita eri emotsioone, sest eks iga reis, ja eriti iga hea reis, nõuab kõikide värvide puudutamist. Ja loodetavasti kaasa nõksutamist,“ kõneles Aalsaid.

“Seega käib reisiga kokku ka üks hea playlist! Kogu list koosneb lugudest, mida ma ise väga hea meelega alati autos kuulata tahan,“ märkis ta. „Alustame kergema nõksuga, liigume ajas veidi rohkem tagasi ja siis juba rahulikumad lood lõppu - või kuula misiganes järjekorras sa tunned, et su vaim vajab,“ lisas Aaslaid.

Kuula suvist playlist'i siit!

1. Hea koht, kus päikeseloojangut nautida - Illiku laid, Orissaare, Saaremaa. Minu elus ei ole suuremat showstopper'it, kui päikeseloojangu ja - tõusutaevas. Piidivabriku ukse ees olen näinud kõige ilusamaid loojanguid - ja just seetõttu, et pilt on ilus ja tunne megamõnus, kuna seal oled sa alati kuidagi kodus.

2. Hea koht, kuhu kiirelt peale tööd end maandama minna - Juminda poolsaar. Pole Tallinnast kuigi kaugel. Eelmisel aastal tekkis suur sügelus minna loodusesse, silma jäi see poolsaareke ja otsustasin matkarajale end vedada. Kuna oli laupäev siis oli matkarada inimesi täis ja ma otsustasin edasi natuke sõita, metsa siseneda ilma rajata. Parim otsus, kuna see mets oli nii ilus ja lohutav. Ma isegi ei teadnud, et lohutamist vajan. Aga Juminda teadis.

3. Hea koht, kus meelde tuletada, et meil on ka oma mägi ja sealt otsast Lätlastele lehvitada, sest hoia oma naabrit - Haanja looduspark. Mina käisin viimati Munamäel, kui olin varateismeline. Selle punkti siia nimekirja panin 100% endale meeldetuletuena - tuleb külla minna!

4. Hea koht, kus oma esimene surfikogemus saada - Hiiumaa Surfiparadiis. Kunagi käisime seal muusikavideot tegemas ja kogu õhustik oli seal nii mõnus ja veidi välismaa. Võtke kamp kokku ja minge lainetesse möllama! Niikuinii oleks siin lisasoovitusena - mine reisi Eesti saared läbi - leiad kindlalt uusi lemmikkohti!

5. Hea koht, kus teha varahommikune matk ja lõpetada see päikesetõusu ja väikese suplusega - Kõrvemaa maastikukaitseala ja matkarada. Heleri Hanko, kes on üks tublimaid matkaselle Eestimaa pinnal, kutsus mind ja Teele Viirat matkama päikesetõusu. Ja see oli imeline kogemus, mida kindlalt kõigile soovitan ette võtta. Suplemine vabatahtlik - mina olin arg külma vee ees. Aga ehk järgmisel korral olen juba julgem. Ole sa ka.

Jaga
Kommentaarid