Eesti kunstiakadeemia tudengitest koosnev korraldusmeeskond tõi taaskord publikuni meeldejääva vaatemängu. Jõud ühendasid akadeemia erinevate erialade tudengid, kes moodustasid ERKI all mitu erinevat tiimi alates lavakujundusest meediasuheteni ning üheskoos loodi platvorm 16 erinevale disainerile, kes esitlesid sündmusel ühtekokku 14 kollektsiooni.

ERKI Moeshow tänavuse aasta võitjaks osutus aga Eneken Johanson kollektsiooniga ‘’WHO LET THE DUST OUT’’, kes pälvis võidutöö loomise eest 1200 euro suuruse preemia.

Teisele kohale tuli Mairo Seire, kollektsiooniga ‘’Põrmandurõõva’. Kolmanda koha võitis Siim Oja, kollektsiooniga ‘’Define:chimera, cute, eerie’’.

Tradehouse eriauhinna pälvisid Anastasia Pjatakova ja Ron-Jonas Verlin. Sustainable Fashion Week Vilnius eriauhinna pälvisid Mairo Seire, Eneken Johanson ja Joanne-Heleene Sõrmus. EKA videoproduktsiooni eriauhinna, mille kunstiline juht on Läti moedisainer ja loovisik Rolands Peterkops, võitsid Ron-Jonas Verlin, Eneken Johanson, Siim Oja ja Mairo Seire.

Žüriisse kuulunud Signe Kivi sõnul on katsumus võrrelda piirideta loovust ja väga selgelt läbimõeldud kontseptsiooni. Eesti kunstiakadeemia endise rektori sõnul on nii selged jutustused kui taaskasutus aga miski, ilma milleta ei tohiks moodi üldse luua. Eriilmelise žürii ühise töö tulemusena jõuti aga järelduseni, et seekordse konkursi peaauhind kuulub praktilisuse ning loovuse ühendanud Eneken Johansonile, kelle kollektsioon „WHO LET THE DUST OUT“ oli inspireeritud päriselulisest esimese kodukoha renoveerimisest.