Kui muud treeningvahendid nõuavad ruumi ja on rasked – näiteks eri raskusega hantlid, siis kummilint võtab minimaalselt ruumi, seda saab hoida kasvõi riidekapis, riidepuul rippumas. Või väikese konksu otsas. Lihtne haarata, kui tunned, et oled jälle trenniks valmis.

Lisaks sellele, et kummilint on väike ja kerge, on tal veel mitu hüve, mis peaks kustutama vähimagi kõhkluse ka nende peas, kes on siiani trenni tegemist edasi lükanud põhjustel, et enda vormis hoidmine on kulukas ja väikeses korteris keeruline. Kummilindid ei maksa palju, kuid on vastupidavad. Ja nagu mainitud, kummilint on väike ega võta palju ruumi, mis tähendab, et isegi kui sa plaanid sõita suvel reisile, ei pea see tähendama, et trenn jääb tegemata. Lint mahub suurepäraselt ju isegi käekotti.

Miks on kummilint hea treeningvahend?

Kui muidu treeniksid sa ainult oma keharaskusega, siis kummilint on vahend, mis annab juurde lisaraskust, olenevalt sellest, millise raskusastmega lindi sa endale muretsed. Algajad peaksid ostma endale muidugi kõige kergema variandi. Kummilinti paluvad oma klientidel kasutada näiteks ka füsioterapeudid, sest need on abiks vigastustejärgsel taastusravil. Kummilindi kasutamine treeningu ajal tugevdab ja toniseerib kogu keha. Olemas on ka palju erinevaid videoid, mis näitavad, kuidas täpselt seda vahendit kasutada. Julget pealehakkamist!

Allikas: Apartment Therapy