Kui sinu murekohaks on käed, siis aseta pilti tehes üks käsi puusale, et käe ja puusa vahele jääks tühimik. Käsi muutub visuaalselt vaadates oluliselt peenemaks.

Jalad veidi harki, tagumik taha

Kui jalad on kokku surutud ja keha veel veidi ettepoole kallutatud, lisab see fotol juurde mitu kilo ka saledatele neiudele. Kui pilti tehakse, proovi püsida kergelt varvatel ja lükka tagumikku natuke tahapoole.

Ei topeltlõuale!

Kehakujust olenemata võib iga naine sattuda pildile topeltlõuaga. Selle vältimiseks lükka lõug natuke ette ja aseta keel suulakke.

Puusad suuremaks, vöökoht kitsamaks

Liiguta oma puusad küljega kaamera suunas, aseta käsi vöökohale. Lihtne poos, aga puusad muutuvad suuremaks ja vöökoht omakorda peenemaks.

Seljarullid peitu

Üle õla kaamerasse vaatamine ja kiisuliku näo tegemine on seksikas küll... kuni avastad seljavoldid. Selle vältimiseks lükka õlg, mis on kaamerale lähemal, ettepoole.

Kuum nabapluus, mitte nii kuum kõht?

Kui sa tahad endast pilti näiteks kohvikus või restoranis istudes, (kas on üldse õige suvi, kui Noblessneris ilusa vaate taustal ei poseeri?) siis veendu, et sa istud veidi küljega ja toetud oma käele, ajades kõhtu nii sirgeks kui võimalik. Vastasel juhul ei ole sa lihtsalt rahul sellega, milline su kõht pildil välja näeb.

Istu sirge seljaga

Tundub loogiline, et niimoodi istumine ehk see väike liigutus mõjutab suuresti väljanägemist. Kui oled harjunud kontoritoolil kössitama, siis nüüd on küll aeg see tervistkahjustav harjumus endast välja juurida.

Portreepildi puhul nõjatu veidi ettepoole

Paljudel tekib instinkt tahapoole tõmbuda, aga sel juhul, tere tulemast topeltlõug ja laiem väljanägemine!

Kõige halvem külg on... külg!

Väga ebasoovitav on seista täielikult küljega kaamera poole, nii näed pildil end tegelikkusest palju suuremana. Ära varja oma keha – rõhuta meelega neid kohti, mis sulle sinu juures meeldivad. Nihuta raskus ühele jalale, teine jalg liiguta ettepoole, naerata, lõug ette...

Tõeline modellipilt selja tagant

Kurvikad diivad teavad, et nende seksikad kehaosad on rinnad ja tagumik. Seetõttu üks parimaid vaatenurki foto mõistes on selja tagant tehtud pilt. See aitab teil panna rõhku kehaosadele, mida vaadates kergitad ka ise kulme. Seisa poole küljega kaamera suunas, aseta mõlemad käed vööle ja kalluta pead.

Jalad risti

Rista oma jalad, nagu hakkaksid üht sammu astuma, ja pane üks käsi oma vöökohale. Suurepärane poos pildi jaoks!

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid